SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden, Canikli İle Ne Görüştü?

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden, Canikli İle Ne Görüştü?
AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” için Ankara’da 7 Şubat Sayı günü Ankara’ya giden Başkan Özden, 8 Şubat Çarşamba Günü Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın başkanlığında ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Ankara ziyareti sırasında TBMM, Başbakanlık, Sağlık Bakanlığı ve Ak Parti Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Başkan Özden, Doğankent ile ilgili taleplerini iletti.

Toplantı öncesinde AK Parti Genel Merkezi'nde Giresun Koordinatörü Denizli Millet Vekili Mehmet Yüksektepe ve eski Giresun Milletvekili Adem Tatlı ile bir araya gelen Başkan Özden, Sağlık Bakanlığına yaptığı ziyarette, Sağlık Bakan Yardımcısı Giresunlu hemşehrimiz Ahmet Baha Öğütken’le görüşerek ilçedeki sağlık tesisleri ve hizmetleri ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Ankara temasları sırasında TBMM’yi de ziyaret eden Özden, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av.Sabri Öztürk ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarını aktardı.

Ankara temasları sırasında Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli ile de görüşen Başkan Özden, Doğankent’le ilgili bazı taleplerini ileterek, destek istedi.

Görüşme içeriği ile ilgili kısa bir bilgi veren Başkan Özden “Üç günlük yorucu ama verimli geçen Ankara temaslarımızı, Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ile Çankaya Köşkünde yaptığımız ilçe başkanları istişare toplantısıyla tamamladık. Sayın Başbakan Yardımcımız ile ilçemiz ve vadimizle ilgili oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

Görüşmelerin oldukça verimli geçtiğine değinen Özden, genel bir değerlendirme yaparak “Ankara temaslarımız oldukça verimli ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi. İlçemizin sorunları, yeni projeler ve yatırımlar hakkında yaptığımız görüşmeler sonucunda oldukça önemli mesafeler kat ettik. Vatandaşlarımıza müjdeli haberlerle döndük. Önümüzdeki zaman diliminde bu temaslarımızın meyvelerini Doğankent ilçemizde görmeye başlayacağız. İlçemize hizmet için hızımızı kesmeden, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.