SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nurettin Günay’a Teşekkürler…

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2014 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Nurettin Günay’a Teşekkürler…
Seçim çalışmaları süresince sitemizde doğrudan kendisi aleyhinde olmasa bile, kendisine destek veren bazı gruplara karşı ilçenin makus kaderini değiştirmek adına yaptığımız olumsuz haberler nedeniyle oy kaybetme ihtimaline karşılık, haber sitemizin editör ve muhabirlerine karşı hasmane bir tepki göstermemesi ve bu hususta etrafındaki birçok kesimden olumsuz tepkiler almamıza rağmen, şahsının sitemize ve editörlerine yönelik olumsuz bir söylemini duymadık. Bu nedenle göstermiş olduğu erdem ve efendilikten dolayı kendisine Doğankent Gazetesi olarak teşekkür ederiz.
 
Zaten sitemizde yayınlanan haberler de doğrudan şahsını hedef almamakta, şahsı ile alakası bulunmamakta idi. Belki birazcık şansı ile alakalı olabilirdi. Belki de şanssızlığı ile alakalı olabilirdi. Çünkü etrafında kanaat önderi olarak bulunan kişilerin Doğankent halkı nezdinde hiçbir ehemmiyeti ve ederi yoktu. Belki kendisi de bunun farkında idi ancak yapabileceği fazla bir şeyi yoktu. Belki uyarılarımızı dikkate almış olsaydı seçim kaybedebilirdi ama alacağı oy şu ankinden çok çok fazla olacaktı. Başta kendi mahallesi olmak üzere belli bir oranın altında oy almasının yegane sebebi kendi kişiliği değil etrafındaki kişilerdir.
 
Siyaset uzun soluklu bir yarıştır. Bu yarışa defalarca giripte kazanamayanlarla yapılan yol arkadaşlığı da başarıya giden yolda bir engel olarak görülmelidir. Kendisi defalarca seçimlere girip kazanamayanların başkalarına kazandırma şansı ne kadar olabilir düşünmek lazım. Onun için naçizane fikrimiz Nurettin Günay için bu seçimler belki siyasetin başlangıcı olabilir ama sonu olmamalıdır.
 
Unutmamak lazım ki şu anda 1.102 oy alarak seçimleri kazanan H.Birol Tekin, 2009 seçimlerinde Nazmiye Kabadayı karşısında 171 oy farkla seçimi kaybetmişti. O zamanlar 1.109 oy alan Kabadayı bu seçimlerde sadece 364 oy alarak bir önceki seçime göre 745 oy kaybetmiştir. 171 oy fark attığı Tekin karşısında ise 738 fark yemiştir. O zamanlar seçimi kaybeden Tekin, her şerde bir hayır vardır diyerek herkese teşekkür etmiş ve kalp kırmamıştır. Bu seçimlerde o zamanki tutumunun semeresini fazlasıyla görmüştür. Günay’da seçim öncesi benzer bir tutum sergilemiştir. Umarız seçimlerden sonrada aynı tutumunu sürdürerek bunun bir hizmet yarışı olduğunu unutmaz. Biz tekrar seçim öncesi etrafında ki birçok kişinin bize karşı hasmane tutumuna rağmen kendisinin seviyeli tutum göstermesi nedeniyle teşekkür eder, meslek hayatında kendisine başarılar dileriz.         
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.