SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Turan Giresun’da

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2015 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2015 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Milletvekili Turan Giresun’da
TBMM de yapılan yemin töreninin hemen ardından ayağının tozu ile İlimize gelen Milletvekili Hasan Turan, ziyaretleri kapsamında Giresun Valisi Hasan Karahan’ı da makamında ziyaret etti.
 
Milletvekili Turan, ziyaretleri sırasında basın mensupları ile de bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Aralarında Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram ve Doğankent Haber İmtiyaz Sahibi Yusuf Özden’in de olduğu bası basın mensupları ile Atatürk Meydanında bir özel mekanda bir araya gelen Turan, kendisinin İstanbul Milletvekili olması hasebiyle Ankara-İstanbul trafiği arasında bulduğu her fırsatta Giresun’a gelerek doğum büyüdüğü yer olan memleketindeki heşmehrileriyle birlikte olmaya gayret edeceğini söyledi.
 
Giresun’un İstanbul da tanıtımı ve İstanbul da yaşayan Giresunluların bir araya gelmesinde Giresun Federasyon Başkanı olarak başlattığı “Feshane Giresun Günleri” ile bir anda Giresunlular tarafından tanınan ve sevilen bir kişilik haline gelen Hasan Turan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmiş, 7 Haziran Pazar günü yapılan 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Meclis Üyeliğinden istifa ederek Ak Parti den Giresun Milletvekili Aday Adayı olmuş ancak listeye girememiştir. Turan, 1 Kasım Pazar günü yapılan 26.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde İstanbul 1.Bölgeden tekrar Ak Parti den Aday Adaylığına müracaat etmiş ve İstanbul 1.Bölge 12.Sıradan listeye girmeyi başararak, seçimler sonrası da İstanbul Milletvekili olarak TBMM de yer almaya hak kazandı.
 
İstanbul Giresun Federasyon Başkanlığı görevinin yanı sıra Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Turan,  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Anabilim dalı, Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Ayrıca Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde İşletme Yüksek lisans Programı tez aşamasında bulunan Turan, 1967 Bulancak doğumludur.
 
Sporcu ve antrenör olarak 15 yıl Uzakdoğu sporlarıyla ilgilenen Milletvekili Hasan Turan’ın eşi Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı bir kursta yönetici olarak görev yapmakta, İstanbul Hukuk Fakültesinde okuyan bir oğlu,  Anadolu İmam-Hatip Lisesinde okuyan bir kızı vardır.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.