SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Sabri Öztürk’e Yoğun İlgi Var

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2015 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2015 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Milletvekili Sabri Öztürk’e Yoğun İlgi Var
 Öztürk, 1 Kasım Pazar günü yapılan 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Ak Parti’nin 3 üncü sıra adayı olarak Milletvekili seçildikten sonra 17 Kasım tarihinde TBMM'de 1045 Nolu odasına yerleştikten sonra kendine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda “Bugün TBMM'de 1045 Nolu odamıza yerleştik. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder inşallah Mevla'mız. İlk ziyaretçilerimizi kabul ettik.” Diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
 
Öztürk’ün bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yoruma neden olurken, oldukça yüksek bir paylaşım yapılması da dikkat çekti.
Kısa bir süre içerisinde 2 bin 300 den fazla beğeni, 600 e yakın yorum ve 100 den fazla paylaşım alan Milletvekili Öztürk’ün bu paylaşımı, seçmenlerinin ve sevenlerinin milletvekili olduktan sonrada Öztürk’ün her hareketini takip ettiğini gösterdi.
Öztürk, TBMM’deki odasına yerleştikten sonra aynı gün TBMM’de yemin ederek göreve başlarken, ziyaretçilerini kabul etmeye de başladı. Öztürk’ü yemin töreninin ardından ziyaret eden ilk gurup Giresun ilçesinden gelen Belediye Başkanları ve bazı ilçe teşkilatı oldu.
Meclise yerleştikten sonra 19 Kasım akşamı uçakla Orda-Giresun Havalimanına gelen Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk’ü burada da partililer ve dostları karşıladı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.