SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Öztürk, Mazbatasını Aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2015 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Milletvekili Öztürk, Mazbatasını Aldı.
 Öztürk, Milletvekili Mazbatasını almak üzere Muğla İl Seçim Kurulu’na eşi Mübeccel (Turfan) Öztürk ve kızı Tuana Öztürk ile birlikte geldi.
 
Törende bir konuşma yapan İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul, “İnşallah seçimler vatanımıza milletimize hayır olur. Muğla’da demokrasi tüm kurum ve kuruluşları ile aksaksız yürüyor. Güzel bir seçim dönemi yaşadık. Seçilen vekillerimizin memleketimize hayırlı işler yapacaklarına eminiz. Ben seçilen tüm milletvekillerimize başarılar diliyorum” dedi.
 
Mazbata töreninde konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise duygu ve düşüncelerini “Milletimizin bu iradesinin sandığa yansımasından dolayı emeği geçen tüm vatandaşlarımıza ve Muğla halkına teşekkür ediyorum. Önümüzde 4 senelik uzun bir süre var. İnşallah Muğla’mızın kalkınması, Türkiye’mizin kalkınması için Muğla’mızın ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geleni yapacağımızı huzurunuzda söylemek istiyorum. Ben de tüm milletvekili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadeleriyle dile getirdi.
 
Düzenlenen Mazbata törenin MHP’li Mehmet Erdoğan’ın mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul, AK Parti Milletvekili Hasan Özyer’in mazbatasını İlçe Seçim kurulu Başkanı Mustafa Şahin ve Nihat Öztürk’ün mazbatasını ise İl Seçim kurulu üyesi Bilal Saydam verdi. CHP li vekillerin ise mazbatalarını 10 Kasım Salı günü alacakları öğrenildi.
 
Tören çıkışı Adliye binası önünde partililer ve vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Öztürk, kendine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda ise duygularını şöyle ifade etti. “Bugün Milletvekili Mazbatamızı törenle aldık. Beni, bu mutlu ve gururlu günümde yalnız bırakmayan ve desteklerini her zaman hissettiğim sevgili eşim Mübeccel Öztürk’e, kızım Tuana'ya teşekkür ediyorum.
 
Millete Hizmet etmek maksadıyla çıktığımız bu kutlu yolda bizi başarıya ulaştıran Rabbime şükürler olsun. 
 
Bu süreçte, desteklerini her zaman hissettiğim teşkilat mensuplarımıza, özellikle ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımızın kıymetli mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.
 
Kıymetli Muğlalı Hemşerilerim; istikrarın devamı, tek başına güçlü iktidar, istiklalimiz, istikbalimiz ve gönül coğrafyamızdaki mazlumlar için 1 Kasım Genel Seçimlerini bir seçimden öte MEMLEKET MESELESİ olarak görüp, Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenlere inat, "İlk Günkü Aşkla" AK PARTİ'ye destek verdiğiniz için teşekkür ediyor.”


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ....








Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.