SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Liderinden “Alkışlanacak” Topal Osman Çıkışı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’den Millî Mücadele Kahramanı Gazi Yarbay Osman (Topal Osman) Ağa’ya iade-i itibar çıkışı!

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2022 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2022 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
MHP Liderinden “Alkışlanacak” Topal Osman Çıkışı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’den Millî Mücadele Kahramanı Gazi Yarbay Osman (Topal Osman) Ağa’ya iade-i itibar çıkışı!

MHP Lideri Bahçeli, 10 Mayıs Salı günü TBMM’de MHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmasında gündeme dair birçok konuya değinirken, Gezi olaylarının finansörü olarak ağırlaştırılmış müebbet habis cezası alan Osman Kavala’ya sahip çıkanlara sert çıkarak; “Topal Osman’ın aziz anıları duruyorken, Osman Kavala’nın peşine düşenler tarihin yanlış tarafına savrulan işgal tortularıdır” dedi.

Bahçeli, TBMM çatısı altında Topal Osman Ağa’ya iade-i itibarının verilmesi gerektiğini yüksek sesle dile getiren ilk siyasetçi olurken, bu çıkışıyla Giresun halkının da gönüllerinde taht kuracak bir konuşma yaptı.

Bahçeli, MHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmasında; “Cumhurbaşkanı’na hakareti normal, bir suçlunun ceza almasını anormal görecek kadar çılgına dönen bu ucubelere Türkiye emanet edilemez, Soros kalıntılarına Türk milleti müstahak olamaz.

Sorosçu Osman’la yatıp Sorosçu Osman’la kalkanlara özellikle hatırlatırım ki; Biz Hz. Osman’ı biliriz, Osman Gazi’yi biliriz, Plevne kahramanı Osman Paşa’yı biliriz, dahası Topal Osman’ı biliriz, ancak Soros’a ruhunu satmış Osman Kavala’yı bilmeyiz, bilmeyeceğiz. Bizim diğerleriyle aramızdaki fark buradadır.

Çok şükür bizim mazimizde pek çok imrenilecek Osman vardır ki, bunlardan birisi de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en yakınında bulunan, cesaretiyle nam salmış Topal Osman’dır.

Ankara’da Papaz’ın Bağı’nda düzenlenen suikastla hayatını kaybeden Topal Osman’ın aziz anıları duruyorken, Osman Kavala’nın peşine düşenler tarihin yanlış tarafına savrulan işgal tortularıdır.

Rahmetle ve hürmetle yad ettiğimiz merhum Topal Osman’ın hakkının yendiği, haksızlığa uğradığı sonraki yıllarda tescil edilmiştir.

Madem bir hak teslimi zaruridir, o halde Türklüğün bu bıçkın, korkusuz ve aslan parçasına iadei itibarı da yapılmalı, vatan ve millete hizmetleri takdirle ve hürmetle sahiplenilmelidir.

Bizim Osmanlarımız bize sonuna kadar yeter.

Türk düşmanlarının Osmanlarına, onlara omuz verenlere, onlarla işbirliği yapanlara ruhumuzla karşı durmaya, şuurumuzla karşı çıkmaya, hesaplarını bozmaya muktediriz, hepsinin bileğini Allah’ın izniyle de bükeriz.

Bizim Osmanlarımız soyludur, dualıdır, vatanseverdir. Onların Kavalalı Osman’ı da Türkiye’nin sabıkalı düşmanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken, alayınızı bir kez daha hürmet ve muhabbetle selamlıyor, başarılı ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun diyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.