SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP İl Yönetiminde Bir Doğankentli

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2014 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
MHP İl Yönetiminde Bir Doğankentli
Genel Başkan Yardımcısı Çetin’in MHP’nin yönetim kademeleriyle ilgili yapılan değişiklikler hakkında yaptığı yazılı basın açıklamasına göre Doğankent TEDAŞ eski Şefi Mustafa Bayram’ın da Dr. Orhan Erzurum Başkanlığında oluşturulan yeni il yönetiminde yer aldığı bildirildi.
 
Uzun yıllar Tirebolu ve Doğankent’te MHP saflarında siyaset yapan ve 30 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Genel seçimlerinin perde arkasında gösterdiği ince taktiklerle Doğankent ilçesinde MHP’nin Belediye Başkanlığı ve İl Genel Mecsil Üyeliğini kazanmasında çok önemli bir görev üstlenen Mustafa Bayram’ın bu başarısı MHP Genel Merkezi tarafından ödüllendirilerek Bayram, Dr. Orhan Erzurum Başkanlığında ki yeni İl Yönetiminde yer aldı. 

Mustafa Bayram’ın Giresun’da MHP’nin tek İlçe Belediye Başkanlığı ve tek İl Genel Meclis Üyesi çıkarmasında çok büyük etkisi ve yönlendirmesi olduğu, yıllardan beri Tirebolu ve Doğankent İlçe Teşkilatlarında aldığı aktif rol sayesinde teşkilatçılığı çok iyi bildiği ve bu bilgi ve birikimini MHP İl Yönetiminin önümüzdeki genel seçimlerde başarılı olması için değerlendirmek üzere İl Yönetimine alınmış olabileceği ileri sürüldü.
 
Konuyla ilgili MHP Teşkilat Genel Merkezi’nin resmi internet sitesinde de yayınlanan Basın Açıklaması şöyle;
 
“Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Giresun il teşkilatı MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre görevine son verilmiştir. Bu karar 24/05/2014 tarihinde il başkanlığına ve Giresun Valiliğine bildirilmiştir.
 
Yine Tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin Giresun il Kurucu Yönetim Kurulu Sayın Orhan Erzurum Başkanlığı altında aşağıdaki yeni yönetim listesiyle birlikte tüzüğümüzün 34. maddesi uyarınca oluşturulmuştur.
 
Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz.”
 
Yine yerel basında yapılan haberlere göre Giresun Merkez İlçe Başkanlığına ise Selahattin Öksüz'ün atandığı öne sürüldü.
 
Dr. Orhan Erzurum Başkanlığında oluşturulan İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:
 
Dr. Orhan Erzurum (Başkan), Mustafa Bayram (eski Doğankent TEDAŞ İşletme Şefi), Ömer Eşgünoğlu, M. Akif Çilesiz, G. Kubilay Yaman, Hüseyin Ekiz, Denizhan Usta, Meral Gülenç, Neşe Ay Solmaz, Fatih Sakal, Müjdat Öz, Gültekin Karaca, Onur Canikli, Murat Yakarışık, Candemir Sarı, Çağrı Güney, Hakan Çayanoğlu, Hamdi Önde, Gençağa Şahin, Ahmet Yılmaz, Abdullah Kaya, Hakkı Çakır, Bekir Altun, Kamil Tokul, İnan Taşgöz, Fatih Karaca, Ahmet Aydın, Nuri Yazar, H. Gasım Akıllı, Hami Okumuş, Hayrettin Çakır, Mustafa Yaraman



 


 


 


 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.