SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Öztürk’ün Rozetini Canikli Taktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2015 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2015 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İki Öztürk’ün Rozetini Canikli Taktı.
 İlimizde 1 Kasım Pazar günü yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde; Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Giresun listesinden 2 inci ve 3 üncü sıradan seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ‘de 26.Dönem Giresun Milletvekilleri olarak ilimizi ilk defa temsil etme hakkı elde eden Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk’ün Milletvekili Rozetlerini, yine ilimizden Ak Parti listesinin 1 inci sırasından TBMM’ye Milletvekili olarak gitmeye hak kazanan eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, takarak Giresun ve Türkiye kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
 
26.Dönem Giresun Milletvekilleri olarak ilimizi TBMM’de temsil etme ruhsatını Giresun halkından alan Nurettin Canikli, Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk gerek seçim öncesi, gerekse seçimlerden sonra birlik ve beraberlik içerisinde, uyumlu bir ekip ve takım ruhu ile hareket ederek, dostlarına ümit ve güven verirken, rakiplerine de örnek olacak bir tutum sergilediler.
 
Ak Parti’nin kurucularından olan ve partide her zaman üst düzey ve önemli görevlerde bulunan, halen Ak Parti MKYK Üyesi olan Ak Parti Giresun Milletvekili olarak 22 inci, 23 üncü, 24 üncü ve son olarak ta 26 ıncı Dönem Giresun Milletvekili olarak ilimizi TBMM’de başarılı bir şekilde temsil eden Nurettin Canikli, Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğu 62 inci Hükümet’te de Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak yer aldı.

 
Canikli’nin 26.Dönem Milletvekilleri olarak TBMM’de ilk kez yer alacak olan Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk’ü yalnız bırakmayarak her platformda onlarla birlikte hareket etmesi, ilimizdeki siyasi birlikteliğin zirve yaptığı yorumlarına neden olurken, ilerisi için güzel hizmetler yapılacağının da sinyallerini verdi.

 
TBMM’de ki resmi işlemlerini ve kaydını yaptırarak Milletvekili Rozetini alan Giresun Milletvekili Cemal Öztürk duygu ve düşüncelerini kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde “TBMM'de Kaydımızı yaptırdık. Milletvekili rozetimizi Bakanımız Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin Canikli taktı. Kendisine teşekkür ederim. Allah hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” Sözleriyle dile getirdi.

 
Giresun’un yetiştirdiği ve son yılların en sevilen siyasetçileri arasında yer alan Av. Sabri Öztürk’te TBMM’de ki kayıt işlemlerinin ardından duygu ve düşüncelerini kendi sosyal paylaşım sitesinden “TBMM kaydımızı yaptırdık. Rozetimizi Bakanımız Nurettin Canikli taktı. Teşekkür ediyoruz. Yeni yasama döneminin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” diyerek yaptığı paylaşım ile aktardı.

 
Her iki Milletvekilinin bu paylaşımlarından hemen sonra yüzlerce beğeni ve yorum alması da seçmenlerinin duydukları memnuniyeti ve attıkları her adımın takipçisi olduklarını göstermiş oldu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.