SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İGM’nin En Genç Üyesi Fatma DİL

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2014 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2014 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İGM’nin En Genç Üyesi Fatma DİL
Yeni dönemin açılış oturumunda katip üyeliklerinden birine meclisin en genç üyesi olması nedeniyle Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil katıldı. Dil bu özelliği ile yeni dönemin açılışı nedeniyle Valilik önündeki Atatürk Büstü ’ne geçici Meclis Başkanı ile birlikte çelenk koydu.
 
Yapılan Divan Toplantısında Giresun İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi olarak bu dönem seçilen 40 İGM Üyesi arasında en genç üyenin Doğankent Ak Parti İGM Üyesi Fatma Dil olduğu anlaşıldı.
 
Dil’in yeni dönem İGM’nin en genç üyesi ve bayan olması nedeniyle birçok konuda ayrıcalıklı bir konumda tutulduğu, sempatik ve alçakgönüllü davranışlarıyla meclisteki tecrübeli abileri ve ablalarının desteğini de daha ilk günden almayı başardığı gözlendi.
 
Giresun’un 40 tane olan İl Genel Meclisi üyeleri arasından 1 yıllığına seçilen 3 kişilik İl Daimi Encümenliği’ne de Fatma Dil’in seçilmesi yeni dönem için Doğankent’in eksikliklerinin giderilmesi yönünde olumlu bir tercih ve isabetli bir seçim olduğunun sinyallerini verdi.
 
İlk toplantıda gerçekleştirilen seçimler sonucu oyların büyük çoğunluğunu alarak resmen İl Genel Meclisi Başkanı seçilen AK Parti Giresun Merkez İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Mürşit Gürel, yaptığı konuşmada “Tüm Giresun’a hayırlı uğurlu olsun. Hiçbir ayrım gözetmeksizin 16 ilçemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bana güvenerek tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Seçimin ardından İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Mürşit Gürel ile İl Genel Meclis üyeleri Sayın Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.
 
Meclis üyelerini Vali Karahan’a tanıtan Başkan Gürel, Birlik beraberlik içerisinde Giresun’a en iyi hizmeti yapabilmek için çalışacaklarını söyledi.
 
İl Genel Meclisi’nin vali ziyaretinin ardından devam eden toplantıda; Hamit Karaoğlanoğlu birinci, Uğur Eraslan ise ikinci başkan vekili olarak seçildi. İl Genel Meclisi katip üyeliğine ise Ömer Bayram ve Resul Özdemir seçildi.
 
Ayrıca AK Parti Grup Başkanvekilliğine Ziya Köse, CHP Grup Başkanvekilliğini ise Mehmet Yılmaz yapacak. MHP sadece Doğankent ilçesinden Hayati Bayram’ı İl Genel Meclis Üyesi olarak meclise gönderdiğinden grup kuramadı.
 
İl Genel Meclisi toplantıları Nisan ayında 5 gün devam edecek. 


 

 

 

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.