SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hizmet Alamayan Muhtar Açlık Grevinde !

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Hizmet Alamayan Muhtar Açlık Grevinde !
Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, Belediye önünde açlık grev yapan Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hamza Aracı’ya para toplarsanız yolunuzu, suyunuzu yaparım dedi.   
 Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Haza Alim’e bir hafta önce Kayabaşı Yaylasında hukuksuz bir şekilde çevirgeleri Belediye personeli tarafından yıkılan, Yeniköy Köyü Muhtarı Sadık Kılıç ve Engelli Yunus Günay’da tam destek vererek bizler burayı Rabia meydanına çevireceğiz dediler.


 
Aracı grev yapma kararını şöyle açıkladı;
Yeşiltepe Mahallesi Süttaşı Mahallemizin Belen, Kıyıköy ve Çöçen mevkilerinin Süttaşı Mahallesinden ayrılarak 2010 yılında oluşturulan mahallemizdir. Bu tarihte yapılan muhtarlık seçimlerini kazanarak Muhtar oldum.
 

Mahallem, 1968 yılından bugüne kadar Belediyelik olmasına karşılık istenilen düzeyde hizmet alamadık. Hizmet alabilmek için isteklerimiz yöneticilere iletmemize rağmen aşağıda saydığım sorunlarımız giderilemedi. Bunun sonucunda grev kararı aldım ve sorunlarım giderlene kadar Greve devam edeğim.

Yeşiltepe Mahallesinin  giderilesi gereken Sorunları:
1-Yeşiltepe Mahallesi Kıyıköy yolunun araç gidiş-gelişine uygun hale getirilmesi.
2-Mahallenin suyu ile elektrik sorununun giderilmesi.
3-Mahallemde iki tane cami olmasına karşılık bir tane  olsun İmam-Hatip yok, Mahallenin bu ihtiyacınında karşılanması gereklidir.
4-Yıllardır Mahallemizden Doğankent Merkez Mahallede bulunan okullara öğrenci gidip gelmektedir. Yağmuru, çamuru var, bizim öğrencilerimizde servisten yararlanmalıdır. Bunun için yetkililerden anlayışlı davranarak konuya eğilmeleri.

Muhtar Aracı Greve Başladı: "Ben Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı olarak Yukarıda saymış olduğum ihtiyaçlarım karşılanana kadar bugün (02.09.2013) Belediye binası önünde mücadele başlattım. bu hafta ihtiyaçlar karşılanmazsa gelecek haftadan itibaren açlık grevine gideceğim ve isteklerim yerine getirilene kadar grevimi sürdüreceğim diyerek sözlerini tamamladı."


 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.