SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayati Bayram’dan Açıklama Geldi

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2014 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2014 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Hayati Bayram’dan Açıklama Geldi

Bayram, göndermiş olduğu cevap hakkında şu ifadelere yer verdi.
 
“Bilindiği üzere M.H.P Doğankent İl Genel Meclisi Adayıyım. Kendime ait facebook sayfasından paylaşmış olduğum "ANLAYANA" adlı şiiri, yazmış ve sayfada bir gün kaldıktan sonra kaldırmıştım.
 
Bu şiirle alakalı olarak şunu söylemem gerekir ki, bu şiirin son kıtasından da anlaşılacağı üzerine herhangi bir topluluğu yada herhangi bir grubu veya basın-yayın organını hedef almamışımdır.
 
Tamamen facebookta yazılıp, şahsıma istinaden isim verilmeden yazılmış olan bir makaleden ötürü gerekli cevabı vermek adına yazmışımdır. Bu olay daha sonra karşılıklı konuşularak ve karşılıklı paylaşımların kaldırılmasıyla kapanmış bir meseledir.
 
Bu şiirde yazılanlardan ötürü eğer basın-yayın organlarına herhangi bir zarar vermiş, kırıcı olmuş isem o basın-yayın organlarından özür dilerim.
 
Burada yapılan bir siyasettir. Elbette zaman zaman kırıcı söylemler olabilir. Bu şiirin çıkış noktası birazda son zamanlarda ülkemizde yaşanan kavgaların bir yansıması olarak ta değerlendirilebilir. Son dönemde ülkemizde yaşanan, tarih vermek gerekirse 17 Aralık operasyonlarından sonra yaşanan bir güçler savaşı ve bu savaşta taraf olan medya organları vardır. Daha öncede vardı elbette ama bu tarihten itibaren bu işler artık ayyuka çıkmıştır. Bir gazete veya televizyon kanalı çıkıp iktidar yolsuzluk yapmıştır derken, bir diğeri de çıkıp hükümete operasyon yapılıyor demektedir.
 
Bu yazılanların ışığında şunu belirtmek isterim ki, medyamızın da kendisine acilen çeki düzen vermesi gerekmektedir. Hele ki şu internete sansür yasasından sonra medyamızın taraflı tarafsız herkesin tepki göstermesi gerekmektedir. Şu an hükümete operasyon yapılıyor diyen gazetecilerimiz ola ki bir iktidar değişikliğinde nasıl bir saf tutacaklardır. Yarın başka bir parti iktidara gelirse bunlar susacak, taraf değiştirecek ya da o partinin kapısını çalıp nasıl haber yapmamızı istersiniz efendim mi diyeceklerdir. Bir vatandaş olarak, bütün bu yaşananlara isyanımı dile getirmiştirim o şiirimle. 
 
Son olarak bu şiiri bir karalama aracı olarak kullanmak isteyenlere şunu söylemek isterim ki; Milliyetçi Hareket Partisi’nin yükselişini durdurmak artık öyle kolay olmayacaktır. Artık vatandaşlarımız gerekli dersleri almış ve nerede duracağını bilmektedir. İşini yapan, haber değeri taşıyan olayları tarafsız bir şekilde haber yapan kaynaklara olan saygımı dile getirerek, bu kavramların içerisine giren gazetecilerimizi saygıyla selamlıyorum. “

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.