SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haşim Birol Tekin Aday Adayı

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2013 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2013 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Haşim Birol Tekin Aday Adayı
Günlerdir Doğankent İlçesinde kimler hangi partiden aday adayı olacak söylentileri dilden dile, kulaktan kulağa dolaşırken birçok adayın ismi zikredilirken, adı zikredilen aday adaylarının kendilerinin doğrudan böyle bir açıklaması olmamakla birlikte sessiz kalmak suretiyle nabız yoklarlarken ilk kez adı belediye başkan aday adaylığı için geçen adaylardan bir tanesi doğrudan aday adayı olduğunu açıkladı.
 
Bugün, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Doğankent İlçe Teşkilatına gelerek resmi üyelik işlemlerini yaptıran Tekin, 2014 yılında yapılacak olan Mahalli seçimlerde AK Parti’den Doğankent Belediye Başkanı aday adayı olacağını açıkladı.
 
AK Parti Doğankent İlçe Başkanı İbrahim Aydın’a üyelik formunu teslim ederek resmi üyelik prosedürünü başlatan Tekin, "Zor bir sürece giriyoruz.  Partimden aday adayı olacağım, aday olmam halinde  üzerime düşen görevi yerine getirmek için çalışacağım. Amacım memleketime ve milletime hizmet edebilmek. Tek gayemiz memlekete hizmet etmek ve bu doğrultuda ilçede birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atmaktır. Bütün kişisel hesapları bir kenara bırakarak, el ele vererek, Doğankent’i hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için elbirliği ile çalışmak için bu göreve talip oldum. "
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.