SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haberlerimize Yapılan Yorumlar

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2013 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2013 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Haberlerimize Yapılan Yorumlar
Bu nedenle yorumların onaylanması ile ilgili bazı açıklamalar yapma gereği duyduk.
 
Haberlerimize yapılan tüm yorumlar sansürsüz olarak yayınlanmaktadır. Ancak; kişilere bariz hakaret ve küfür içeren, üstü kapalı iftira türü imalarda bulunulan veya yapılan suçlamaların bir dayanağı olmayan yorumlar aktif edilmeyecektir. Şu ana kadar sitemize yapılan yorumların tamamı yayınlanmış olup yukarıda yayınlanmayacağını belirttiğimiz tarzda bir yorum henüz yapılmamıştır.
 
Yapılan yorumların bazılarında eleştiri dozu belki ağır olmuş olabilir ancak bu eleştirilerin kişilerin şahsiyetlerine yönelik eleştiriler olmaması, yapılan eleştirilerin daha çok tavır ve davranışlara yönelik olarak yapılması nedeniyle yayınlanmasında bir sakınca görülmemektedir.
 
Son olarak şunu ifade edelim, yorumların tamamı sistemden kaynaklı olarak haberin altında görünmemektedir. Yorumların tamamını görmek için ilgili haberin altında YORUM EKLE bölümünün hemen altında YORUMLAR yazısının sağ hizasında ilk yorumun tarihinin hemen üzerinde TÜM YORUMLAR yazısına tıklayarak okuyabilirsiniz. Sanırız bazı okuyucularımız bu bölümü bilmediklerinden, yaptıkları yorumların yayınlanmadığı gibi bir algıya kapılmaktadırlar. Sitemiz adına anket düzenlenen tüm adaylara aynı mesafede durmakta, lehine veya aleyhine doğrudan bir müdahalede bulunmamaktadır. Bu durum anket sonuçları izinde geçerlidir.
 
Kamuoyuna duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.