SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günay’ı Canikli Tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2014 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2014 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Günay’ı Canikli Tanıttı.
Aday tanıtım töreninde sırasında AK Parti Doğankent Belediye Başkan Adayı Nurettin Günay’ı partililere, AK Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli tanıttı.
 
Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım törenine AK Parti Grup Başkanvekili  Nurettin Canikli'nin yanı sıra Giresun Milletvekilleri Adem Tatlı, Mehmet Geldi,  İl  Başkanı Hasan Aydın, eski Giresun milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın, 30 Mart yerel seçimlerinde Giresun'un yeniden bir tarih yazacağını ifade ederek, bütün adayları tebrik ederek başarılar diledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli de yaptığı konuşmada, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Giresun'a yönelik yatırımlardan da söz eden Canikli, konuşmasında şunları kaydetti:
 
“Ordu ve Giresun'da 30 yıldır mücadelesi verilen havaalanında nihayet sona gelinmiş ve 2014 yılında inşalalah uçacağız. Yine Başbakanımız Giresun'a geldiğinde üç önemli konuya değindi. Bunlardan birisi Eğribel Tüneli, diğeri sahilden geçecek olan hızlı trendi ve son olarak da 350 kişilik şehir hastanesinin müjdesini verdi. Bizim başbakanımızın sözünün üzerine söz söyleyemeyiz. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Ancak ben buradan bir başka projenin müjdesini vermek istiyorum. Oda güney çevre yoludur. Bu projenin çalışmaları devam etmektedir.”
 
Nurettin Canikli’nin konuşmasının ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı. Nurettin Canikli alfabetik sıraya göre bütün ilçe ve belde belediye başkan adayları, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile tokalaşarak ellerini havaya kaldırdılar.
 
Doğankent Grubunda Belediye Başkan adayı Nurettin Günay, İlçe başkanı İbrahim Aydın, Gençlik Kolları başkanı Turgay Alpaydın ve Kadın kolları başkanı Fatma Dil sahneye çıkarak Nurettin Canikli ile tokalaşarak ellerini havaya kaldırdılar. Aday tanıtım törenininde; Muzaffer Oğuzhan, Muttalip Patan ve Abdullah Keskin Doğankent Belediye başkan adayını yalnız bırakmadılar.
 
Nurettin Canikli adaylara hitaben yaptığı konuşmada bütün ilçe belediye başkanlığı ile il belediye başkanlığını kazanmak için mücadele verdiklerini belirterek adaylara başarılar diledi; adayların üzerine tarihi sorumluluklar yüklendiğini ifade etti.
 
Program İl belediye başkan adayı Prof. Dr. Yılmaz Can’ın sahneye davet edilip tanıtılması ve yaptığı konuşmanın ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

KAYNAK : Süttaşı Haber
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.