SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentliler Çelikbilek'i Ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2014 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2014 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentliler Çelikbilek'i Ağırladı
Yücel Çelikbilek Çubuklu'da bulunan dernek merkezi önünde Turgut Tekin'in kemençesiyle karşılandı. Çelikbilek'i yol havasıyla karşılayan Turgut Tekin horon havasına geçerek Belediye Başkanı Çelikbilek'e horon oynattı.



Dernek merkezinde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Türk, "Öncelikle sayın beledie başkanımız, meclis üyesi adaylarımız, Doğankent köylerinin dernek başkanları ve değerli katılımcılara derneğimize hoşgeldiniz diyorum. Talep olduğu sürece Beykoz'daki siyasi partilere ve STK lara kapımız her zaman açıktır. Bizlerde halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Buradaki toplantımız Beykoz ve Beykoz'un sorunları ile ilgili olduğundan bu konuda sayın Çelikbilek'e sorularınızı yöneltmenizi siyasi tartışmalara girmemenizin daha uygun olacağını düşünüyorum ve mikrofonu sayın başkana devrediyorum." dedi.



Yücel Çelikbilek burada yaptığı konuşmada 2009 yerel seçimlerinde iş başına geldiği günden bu güne kadar olan yatırımları ve gelecek dönem için projelerini anlattı.


Beykoz'un en büyük problemi olan 2B konusunda gelen sorulara cevap veren Çelikbilek'e Doğankent Gazetesi İstanbul Temsilcisi A. Öner MERAL Beykoz'daki Doğankent nüfusu ve Doğankentli seçmenlerle ilgili sayısal bilgileri verdi. Meral "Beykozun son yıllarda epey bir gelişme kaydettiğini ancak Beykoz'dan diğer ilçelere çalışmaya gidenlerin sayısında da aynı oranda bir azalma olduğu söylenemez. Diğer ilçelerden de Beykoz'a çalışmaya gelenlerin sayısında belirli bir artış olduğunu görüyoruz. Sizin sözünü ettiğiniz projelerde Beykozluların istihdam edilme yüzdesi ne olacak." diye sordu. Çelikbilek "Belediye olarak bizim isdihtam olanağımız yok. Ancak biz açtığımız çeşitli kurslarla Beykozluları meslek sahibi yapıyoruz. Bu şirketlerden bize bu konuda bir talep gelirse de elbette öncelikle Beykozluları isdihtam edeceğiz." dedi.



Tapu konusundaki çeşitli spekülasyonların olduğuna dair gelen çeşitli sorular üzerine Doymuş Köyü Derneği Başkanı Tahsin Kabadayı da yaklaşık 30 yıllık tapu memuru olması nedeniyle bu sorular konusunda katılımcıları aydınlattı.

Doğankent ve Çevre Köyleri Derneğinde yapılan toplantıya Dernek Başkanı Ömer Türk, Başkan yardımcısı Yunis Meral, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Şen, Haydar Kabadayı, Uğur Şahin, Doymuş Köyü Derneği Başkanı Tahsin Kabadayı ve yönetim kurulu üyeleri, Güvenlik Köyü Dernek Başkanı Ali Patan, İşadamı Remzi Coşkun, Akparti Beykoz Belediye Meclis Üyesi  Adayları Şahin Emanet, Nevzat Oral, Salim Öztürk, Gül Biçer,  Sinan Çıtlak, Ahmet Soylu ve çok sayıda Doğankentli mahalle sakini katıldı.



Doğankent ve Çevre Köyleri Derneğindeki toplantı sonunda Çelikbilek kendilerini çok iyi ağırladıkları için dernek yönetimi ve katılımcılara teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.



Resmi toplantının sona ermesinin ardından Giresunlu Meclis Üyesi adayları Salim Öztürk ve Ahmet Soylu ile birlikte Akparti Beykoz İlçe Başkan Yardımcılarından İsmail Öztürk Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Yönetim Kurulu ve katılımcılarla sohbet edip onların isteklerini dinlediler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.