SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Özlenen Tablo!

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te Özlenen Tablo!
Doğankentli vatandaşların siyasetçilerden beklentisi, yayınladıkları ortak kutlama mesajlarında olduğu gibi, hizmet etme noktasında bir araya gelerek ilçenin sorunlarının çözümü için birlikte hareket etmeleri yönünde.

Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin ve Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden’in Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ortak metinle yayınladıkları kutlama mesajının ardından, şimdi de Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı’nın Cumhuriyetimizin 91.Yıldönümü nedeniyle Doğankent’in yerel haber sitelerine verdikleri Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında aynı ortak cümleleri kullanmaları, ilçede; bu iki farklı siyasi partinin birlikte hareket etmelerinin getirdiği olumlu tepkilere neden oldu.



Ülke olarak; birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, AK Parti ve MHP gibi iki güçlü partinin ve STK temsilcilerinin Doğankent ilçesindeki en üst temsilcilerinin ortak mesaj yayınlamaları vatandaşlar arasında da takdir ve memnuniyetle karşılandı.



Bu birlikteliğin daimi olmasını dileyen vatandaşlar, Doğankent’in kalkınması, merkezi ve yerel yönetimlerden en fazla ve en verimli hizmeti alması için siyasi görüş farklılıklarını ve takıntıları bir kenara bırakarak ilçeye en güzel hizmetleri getirmek için el birliği yapmaları gerektiğini dile getirdiler.

 AK Parti İlçe Başkanı Özden ve MHP İlçe Başkanı Tarı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Şöyle:

“Türkiye Cumhuriyetinin 91. yıl dönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız.

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır. Cumhuriyetimizin 91. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.” 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.