SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2013 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2013 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı.
Toplantıya Ak Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk İl Başkan yardımcılarından Ziya Güngör Usta ve İbrahim Usta İl yönetim kurulu üyesi Mustafa Pul,İl yönetim kurulu yedek üyelerimizden Tufan Solmaz,Muhittin Oğuztürk ve Kaya Akçay, Doğankent İlçe Başkanı İbrahim Aydın, İlçe Başkan yardımcıları,İl Genel meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile parti üyeleriyle birlikte yoğun bir katılımla ilçe meclis toplantısı başladı.

 
Açılış konuşmasını yapan Doğankent Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Aydın,Ak Partinin her zaman vatandaşın sorunlarını dinleyen, onları anlamaya çalışan bir potikalar izlediğini, hiç bir zaman bir diğerini ötekileştirmediğini, siyaset ve hizmet sahasının ülkenin tamanını kapsadığını, bu nedenle de başarılı olduğunu vurguladı. Kendilerinin de Ak Partinin yöntemini kullanarak ve bu ilkeler doğrultusunda Doğankent'de siyaset yaptıklarını, bu doğrultuda köy ve mahalle muhtarları, esnaflar, şoförler, taksici esnafı, minibüs kooperatifi üyeleri ve bir çok kişi ve kurum ile görüşmeler yaparak sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi.

 
Ak Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Ak Parti'nin kolay kurulmadığını dile getirerek şunları söyledi: "Ak Parti sadece bir siyasi görüş doğrultusunda değil, bu milletin duyguları, düşünceleri, fikirleri, talepleri tek tek incelenerek oluşturuldu. Milletin kendi özüne, ruhuna, köküne, tarihten gelen misyonuna uygun bir yapı oluşturmak için kuruldu, sorumluluğu çok büyüktür. Peygamber efendimizin çizdiği yoldan gelen sorumluluk yoludur. Bu bakımdan sorumluluğumuz büyük, ufak tefek hesaplar yapamayız. Türkiye'nin büyük fotoğrafına bakacağız."

 
Öztürk, "Türkiye'de çok ciddi yatırımlar yapılıyor ama daha yapmamız gereken çok iş var. Ak Parti'ye oy versin, vermesin 74.5 milyon insanımızın huzuru, refahı, çocukların istikbali için çok daha fazla gayrete, çalışmaya ihtiyacımız var. Biz Türkiye'yi, büyütmeye, geliştirmeye, kalkındırmaya azmettik. Kiminle birlikte sizinle birlikte. Sizin desteğiniz olmadan bu olmaz. Büyük düşüneceğiz ve gayretimizi, cesaretimizi, çalışmamızı artırarak sürdüreceğiz. Başka yolumuz yok. Buna mecburuz. Diktiğimiz fideler henüz boy almadı, henüz kök salmadı, çiçek açtı ama henüz meyve vermedi."

 
Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin 10-11 bin dolar civarında, bunu ilk etapta 18-20 bin dolara, ardından da 25 bin dolara çıkartacağız ki, İslam dünyası refaha, huzura kavuşsun. Dünya rahat bir nefes alsın. Türk devleti dünyadaki en büyük 10 devlet arasında girsin ki, dünya rahat etsin. Hedefimiz bu. Bize durmak yakışmaz. Halkın hizmetindeyiz. Halktan biriyiz. Onun için Türkiye bereketleniyor, kalkınıyor ama yeterli değil. Sakın ha gevşemeyeceğiz. 2014 Mart seçimleri, dünya için tarihi bir seçimdir. Türkiye için son derece önemli bir seçimdir dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.