SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVLET BAHÇELİ : Giresun göz bebeğimiz

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2013 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2013 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
DEVLET BAHÇELİ : Giresun göz bebeğimiz
Bahçeli, Bursa'da partisince düzenlenen mitingde konuştu. Hükümeti, İmralı süreci üzerinden eleştiren Bahçeli, Giresun'dan içinse övgüyle bahsetti.

“Türkiye Türk'tür, Türk kalacaktır” diyen Bahçeli,“Başbakan, İmralı canisi ve PKK ile birlikteliğin sağlama almak için milliyetçiliğe saldırmakta. Türklüğe cephe açmakta partimize durmadan iftira atmaktadır. MHP, terör bitmesin diye uğraşmaktaymış. Bu anlayışa göre terör biterse, MHP'de bitermiş. Milliyetçi hareket terörle mücadeleyi engellemiyormuş anaların ağlamasına çanak tutuyormuş. Bu beyanlar, bu asılsız düzmece ve uydurma ifadeler ancak ruhunu iblisli mübadele edenlere has bir tavırdır. MHP, Türk milletine engel çıkaran ve zarar veren ne varsa elinin tersiyle itmektedir. Biz terörün de bölücülüğün de bölünmenin panzehriyiz. Başbakan bunu anlayamaz. Bunu hayatı boyuca fark edemez. Biz Türk milliyetçisiyiz. Türkiye'yi canından aziz bilen milliyetçi ve millet sevdalısı vicdanlarız. Biz İmralı canisinin eline avucuna düşecek kadar, yenilmiş bir anlayışta olmayız, olamayız. Biz İmralı'ya ancak ve ancak cani başının yalnızca hak ettiği cezayı vermek. Döktüğü kanları hesap vermek, yağlı urganı boğazına geçirmek için gideriz. Türk milliyetçiliği etnik ırkçı ve ayrımcı bölücü tahriklere tuzaklara karşı Türkiye cumhuriyetin koruyucu kalkanıdır. Milli kimliğimizin ve birliğimizin temeli ve tutkalı olan bu anlayış milletimizin mayasıdır. Bu bakımdan iç düşman oluşturma ihtiyacı, biz ve ötekiler gibi kurgu kavramlar Türk milliyetçiliğine yabancıdır. Türk milliyetçiliği ile demokrasi birbirini tamamlayan bir bütündür. Türk milliyetçileri yıkmak isteyenlere amansız mücadeleyi yapacaktır” şeklinde konuştu.
 
"GİRESUN GÖZ BEBEĞİMİZ"
Bahçeli,"Konya canımız, Giresun göz bebeğimiz" diye konuştu.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Kimin kalbi Türkiye için çarpıyorsa, bizim bağrımızda kollarımızda kapımıza her daim açıktır. Şırnak bizdendir Edirne biziz. Konya canımız Giresun göz bebeğimiz, Samsun tutkumuz Bursa ruhumuzdur. Diyarbakır sevgimizdir, Erzurum iftiharımızdır. İstanbul heybetimizdir. Hepimiz Ankara ve Türkiye’yiz" dedi.

KAYNAK : Giresun Gündem
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.