SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canikli’nin Hayal Kırıklığı!

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2014 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2014 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Canikli’nin Hayal Kırıklığı!
Canikli’nin seçim çalışmalarına katılmak üzere 13 Mart Perşembe günü Doğankent ilçesini ziyaret edeceği günler öncesinden açıklanmasına rağmen programına katılımın az olması nedeniyle moralinin bozulduğu ve bu nedenle Çatak Köyü programını da iptal ettiği ileri sürüldü.
 
Canikli’ye Doğankent ziyareti sırasında İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ile İşadamı Mustafa Demirci ve il yönetiminden bazı partililer eşlik etti.
 
Doğankent girişinde İlçe Başkanı İbrahim Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Alaeddin Bayram Ak Parti Doğankent Belediye Başkan Adayı Nurettin Günay, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Fatma Dil ve Belediye Meclis Üyesi Adayları tarafından karşılanan Canikli, ilçe merkezinde bulunan Öztürk Düğün Salonunda düzenlenen programa katıldı.


 
Canikli’nin salondaki katılımcıların azlığı karşısında şaşkınlığa uğramasının altında; kendisine ilçede gösterilen adayların en iyi ve en güçlü adaylar olduğu, halkın bu adaylara karşı teveccühünün oldukça yüksek olduğu, kendisinin de Doğankent’i ziyaret etmesi halinde bu desteğin tavan yapacağı ve seçimlerin banko favorisi olacakları yönünde iletilen bilgiler üzerine Doğankent ziyaretini programına aldığı ancak salonda sadece parti teşkilatına, kadın ve gençlik kollarına mensup üyeler, bazı köy ve mahalle muhtarları ile muhtar adaylarından başka neredeyse kimsenin olmamasının yattığı öğrenildi.
 
Hatta ilçede dile getirilen ve bazı ilçe merkezli internet haber sitelerinde de yer alan bilgilere göre bazı partililerin ve adayların katılımın azlığını hava muhalefetine bağlaması üzerine Canikli’nin önümüzdeki günlerde ilçeyi tekrar ziyaret edebileceği dillendirilmeye başlandı. Çatak programının iptal edilmesinin sebebinin de kamuoyuna lanse edildiği gibi Canikli’nin hastalığı veya programının yoğunluğu nedeniyle değil ilgisizlik nedeniyle yarıda kestiği iddia edildi.


 
Canikli, parti yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile adayların ve az sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda yaptığı konuşmasında Ak Parti Belediyeciliği etrafında Doğankent’e büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek “Altını çizerek söylüyorum Ak Parti belediyeciliği döneminde, Ak Parti belediyeciliğini seçenler her zaman kazanmışlardır. Doğankent kazandı; kazanmaya fazlasıyla devam edecek” dedi.
 
Konuşmasında Günay içinde destek isteyen Canikli “Siz Doğankent’te bundan sonraki dönemde Nurettin Günay’ı seçeceksiniz; bizler yatırımlara devam edeceğiz. Hocamın bütün projelerine kefilim. Hiçbir projesi geri çevrilmeyecek. Yaptığı ve yapacağı projelerde elimizden gelen her türlü desteği kendisine sağlayacağız. Nurettin Hocamızın ağzından çıkan söz benim sözümdür. Onun başarısızlığı bizim başarısızlığımızdır. Siz Doğankent olarak Ak Partinin sağlayacağı belediyecilik nimetlerini kaçırırsanız projeler oluşmaz; oluşan projeler yatırıma dönüşmez. Doğankent’in kazanmaya devam etmesi için Nurettin Günay’a desteklerinizi esirgemeyiniz” dedi.
 
Canikli ayrıca İl Genel Meclis adaylarına da destek isteyerek, Doğankent Meslek Yüksekokuluna yurt yapımı ile Hükümet Konağı yapımı sözünü de verdi. Adaylarla ellerini havaya kaldırarak destek ve birlik mesajı verdi.
 
Programda Çatak Muhtarı Turan Karahan Çatak Köy yolunun karayolu ağına alınması ve asfaltlanması nedeniyle kendisine teşekkür plaketi takdim etti. Yolun genişletilmesi için destek istedi.

Kaynak ve Foto : Süttaşı Haber



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.