SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden Göreve Başladı

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Özden Göreve Başladı
Doğankent Belediye Başkanlığı makam odasında gerçekleştirilen devir-teslim töreni ile görevi eski Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’den devralan Özden, bu mutluluğunun ailesi, parti teşkilatı, çalışma arkadaşları ve Doğankent halkı ile birlikte paylaştı.

Belediye Başkanlığı Makamında yapılan devir-teslim töreninde bir konuşma yapan eski Başkan Tekin, 5 yıllık dönem içerisinde yaptıklarını ve yapamadıklarını anlatarak belediyenin mali durumu hakkında bilgi aktardı.

Görevi devralan Belediye Başkanı Özden’de Belediye Başkanlığı seçimlerine bir siyasi partinin adayı olarak girdiğini ancak görevi devraldıktan sonra belediyecilik hizmetlerinin Doğankent halkına ulaştırılmasında hiçbir ayrım göstermeyeceğini, parti rozetini çıkartarak Doğankent’e hizmet için çalışacağını, belediyecilik hizmetlerinin ulaştırılmasında ve yerine getirilmesinde kendisine destek veren veya vermeyen herkese eşit hizmet götürülmesi için azami gayretin gösterileceğini söyleyerek, vaat ettiği projelerin hayata geçirilmesi içinde çalışmalara en kısa sürede başlayacağını söyledi.

Seçimi kazandıktan sonra abartılı kutlamalar yapmaktan kaçınan ve tebrikleri gayet mütevazı bir şekilde kabul eden Doğankent’in çiçeği burnundaki Belediye Başkanı Rüşan Özden, görevi devraldıktan sonra eski Belediye Başkanı Tekin’i belediye önünden çektirilen toplu hatıra fotoğrafının ardından selametle uğurladı.

Bizde Doğankent Gazetesi olarak önceki belediye başkanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, görevi devralan Belediye Başkanı Rüşan Özden’e de yeni görevinde başarılar diliyoruz.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.