SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden’den Teşekkür Mesajı

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2015 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2015 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Özden’den Teşekkür Mesajı
Özden yaptığı açıklamada; “ Bugün 3 Kasım 2015, Kasım ayının ak kadrolar için önemli bir yeri vardır. 3 Kasım 2002 Türkiye’nin ilk ak devrimle tanışmasının 13 üncü yıl dönümü. 1 Kasım 2015 ise yaşanan sancılı bir dönemin ardından ikinci ak devrimin başlangıç tarihi oldu.
 
Tüm Türkiye de olduğu gibi Doğankent ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızda bu ak devrimlere verdiği destekle ülkenin ve ilçenin gelişiminde söz sahibi olarak yerlerini almıştırlar.
 
“BİZLERE OLAN GÜVEN PERÇİNLENMİŞTİR”
 
Doğankent ilçe halkının özellikle bu seçimde partimize vereceği desteğin önemi çok büyüktü. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek çıktığımız yolda, halkımız yapılanları gördü ve yapılacağını söylediğimiz sözlerimizin yerine getirileceği inancını tercihleri ile göstermiş oldular. Biz söz vermiyoruz yapıyoruz. Halkımız kimin verdiği sözünü tutacağını geçen zamandan ve yaşadıkları tecrübelerden çok iyi anlamışlar ki tekrar güçlü bir şekilde bizlere olan desteklerini göstermişlerdir. Türkiye geneline, Giresun geneline baktığımız zaman Doğankent ilçemiz %71.5 gibi yüksek bir oranda oy vererek bizlere olan güvenini perçinlemiştir.
 
“HALKIMIZ KİMİN SAMİMİ, KİMİN SAMİMİYETSİZ OLDUĞUNU GÖRDÜ”
 
Çok yakın zamanda geçirdiğimiz 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de uzun yılların unutturduğu bir kırılganlık yaşanmıştır. Bu süreçte yaşananları hepimiz biliyoruz bunları tekrarlamanın bir anlamı yok ama bu süreçte halkımız kimin samimi, kimin samimiyetsiz olduğunu görme fırsatı yakalamış oldu. Bizler de bu süreçte nerede eksik yaptık bunu sorgulama fırsatı bulduk. Bu eksikliklerimizi gidermek için tekrar fabrika ayarlarımıza döndük ve ilk günkü ruhla, ilk günkü aşkla çıktığımız bu yolda, halkımızın teveccühü ile güçlü bir şekilde geri döndük.
 
“BU BAŞARI BİZİ ŞIMARTMAYACAK”
 
Bu başarı bizleri şımartmayacak aksine hizmet etme noktasındaki sorumluluğumuzu ve yükümüzü daha da ağırlaştıracaktır. Biz zamanımızı artık nasıl daha fazla hizmet edebiliriz noktasında kullanacağız.
 
Gelinen bu noktada bizlere güvenen, desteğini esirgemeyen, verdikleri destekle bizlerin elini güçlendirerek yaptıklarımızın, gece gündüz demeden gösterdiğimiz çalışma ve emeğin karşılığını fazlasıyla veren tüm Doğankent halkına sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Onlar teşekkür ederken, ilçemizin halkı ile birlikte kalkınması için bu desteğin verdiği güç ve moral ile daha fazla çalışarak hedeflediğimiz yerlere geleceğimiz inancını da çok kuvvetli bir şekilde hissetmiş olduk.
 
“HALKIMIZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”
 
Halkımız üzerine düşeni yaptı, bundan sonra görev bize düşmektedir. Bütün farklı algı operasyonlarına, yaptığımız çalışmalarının seçim yatırımı olduğuna yönelik itibarsızlaştırma çabalarına rağmen bizlere olan güvenlerini kaybetmeyen halkımıza hizmet için kaldığımız yerden devam edeceğimizi herkesin bilmesini isterim. Bizim için bu çalışmalar seçim çalışmalar seçim çalışmaları, seçimden sonra bir daha göremezsiniz diyenlere en güzel cevabı bizlere güvenerek sizler verdiniz. Bizlerde bu güveni boşa çıkarmayacağız. Biz bu çalışmalarımıza sadece 1 Kasım Pazar günü seçim dolayısıyla sadece 1 gün ara verdik ve 2 Kasım Pazartesi günü kaldığımız yerden çalışmaya devam ettik. Devam da edeceğiz. 
 
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
 
Alınan bu sonuçlarda etkisi ve katkısı olan herkese ve her kesime sonsuz teşekkürlerimi sunarken; bizlere hizmet etme noktasında bu güveni ve gücü veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz olmak üzere, beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan her zaman yanımda olan, aldığımız bu başarının mimarları olan yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, seçim çevrelerinde canla başla çalışan gönüllü ak kadro elemanlarına, sandık başlarında görevli parti müşahitlerimize, gönüllü olarak sandık başlarında oylarına sahip çıkan seçmenlerimize de çok çok teşekkür ediyorum.
 
Yine seçimlerin güvenli bir şekilde yapılmasına katkı sağlayan kolluk kuvvetlerimize, sandık kurulu üyelerimize ve onların bu görevi en iyi şekilde yerine getirmesini sağlayan araç sürücülerine de seçimlerin huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında gösterdikleri üstün performans nedeniyle hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Tekrar emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ederken. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyerek, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi. 



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.