SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atalay AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2012 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2012 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com


Atalay AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan ile 11 yıldır çalıştığını belirterek, “Tayyip Erdoğan omurgalı bir adamdır. Dik duran bir siyasi liderdir” dedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Meclis Genel Kurulu’nda, Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Sayıştay, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu Başkanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Başbakanlık, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği bütçeleri üzerinde konuştu.

MİT bütçesindeki artışa ilişkin Atalay, “İki tesis MİT bünyesine katılmış oldu. Birisi GES komutanlığı, biri de Saray’daki tesis var MİT’e geçen, bunların tadiliyle ilgili işlemler var. Onun için bütçesinde bir miktar artış söz konusu” diye konuştu.

GES’in MİT’e katılmasına ilişkin de Atalay, “Bu iki kurumun karşılıklı irtibatıyla, anlaşmasıyla olmuş bir çalışmadır” dedi.

Cumhurbaşkanı’na yönelik eleştirilere de Atalay, “Yerindelik kararı veremez. Cumhurbaşkanı gerekeni yapmaktadır” dedi.

AK PARTİ'NİN OYU %51.5

Her iki kişiden birinin AK Parti’ye oy verdiğini ifade eden Atalay, “Son araştırmada, daha birkaç gün önce KONDA’nın son araştırmasında yüzde 51,5. Aldığımız oyun üzerinde” diye konuştu.

Başbakan’a yönelik eleştirilere de Atalay, “Tayyip Erdoğan korkak diyor, gülerler. Ben 11 yıldır çalışıyorum. Tayyip Erdoğan omurgalı bir adamdır. Dik duran bir siyasi liderdir. (koruma eleştirisi) Türkiye’nin her yerinde vatandaşın arasındayız. Başbakan’ın koruması olmayacak mı?” diye konuştu.

 



Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/atalay-ak-parti-nin-son-oy-oranini-acikladi/siyaset/siyasetdetay/11.12.2012/1640373/default.htm



Etiketler: Türkiye , Anayasa Mahkemesi , yargıtay , Danıştay , Anayasa , Beşir Atalay , Başbakanlık , GES , Denetleme Kurulu , Sayıştay , Ak Parti , Milli Güvenlik , Parti , Oyun , Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.