SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İl Yönetiminde İki Doğankentli!...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
AK Parti İl Yönetiminde İki Doğankentli!...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 19 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresi'nde seçime tek liste ile giren Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun A Takımı olan 29 kişilik yönetim listesinde iki Doğankentli ismin yer alması Doğankentliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Av. Aytekin Şenlikoğlu başkanlığındaki 30 kişilik İl Yönetim Kurulu’nda Giresun Özel Kent Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Yasemin Özden ve Doğankentli genç işadamlarımızdan Müteahhit Yüksek İnşaat Mühendisi Nadir Karahan’da yer aldı.



Kendi alanlarında başarılı ve kaliteli iki Doğankentli ismin AK Parti İl Yönetiminde yer alması Doğankent’te memnuniyetle karşılanırken, AK Parti İl Yönetiminde yeni isimler olarak gözüken Özden ve Karahan’ın kamuoyunda pek bilinmese de gerçek hayatta siyasete uzak isimler olmadığı bilinmektedir.


Özel Kent Hastanesinin başarılı Başhekimi Uzm.Dr. Yasemin Özden’in eşi Çocuk Dr. Mustafa Özden daha önce Ak Parti Giresun İl Yönetiminde görev alırken, kayınbiraderi Rüşan Özden de AK Parti Doğankent İlçe Başkanı olarak başarılı çalışmaları ile Doğankentlilerin takdirini kazanırken, Giresun’da da her geçen gün yıldızı parlayan genç bir siyasetçi olarak dikkat çekiyor.


Bir diğer Doğankentli isim olan genç ve başarılı müteahhit Yük.İnş.Müh. Nadir Karahan ise iki dönem önce 2004-2009 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan, yine bir dönem Giresunspor da yöneticilik yaptığı zamanlarda tribünlerin “Adam Gibi Adam Osman Karahan” sloganlarıyla alkışladığı başarılı ve dürüst çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan İşadamı Osman Karahan’ın oğlu.


Av. Aytekin Şenlikoğlu başkanlığındaki AK Parti İl Yönetiminde ise birbirinden kaliteli isimlerin yer alması siyasi çevreler ve partililer tarafından gelecek için olumlu sinyallerin olarak yorumlandı.


AK Parti İl Yönetimine seçilen isimler şöyle; Av.Aytekin Şenlikoğlu, Osman Öden (önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı), İbrahim Erhan, Gülsün Şahin, Naim Elmas, Emrullah Çakırmelikoğlu, Gülcan Günaydın, Pınar Karahan, Emrah Altıyaprak, Hakan Korkmaz, Nail İpek, Nihat Emiroğlu, Cumhur Karahasan, Kenan Tatlı, Mustafa Karabıçak, Uzm.Dr.Yasemin Özden, Alemdar Akar, Hatice Öztürk, Sema Cebeci, Talat Hattat, Ömer Faruk Erten, Aşkı Konal, Haldun Şehitoğlu, Yener Türk, Ebru Turan, Orhan Civelek, Yük.İnş.Müh.Nadir Karahan, Mustafa Özyılmaz, Atakan Ayvaz ve Erdem Aydın




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.