SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti’den Yeniköy Çıkartması!

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Ak Parti’den Yeniköy Çıkartması!
Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden ve yönetim kurulu üyeleri, beraberinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatları ile birlikte Yeniköy Köyü Yerlice Mahallesinde vatandaşlara 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halkoylamasında niçin “EVET” demeleri gerektiğini anlattı.

Başkan Özden ve beraberindekiler, 19 Mart Pazar akşamı gerçekleştirdikleri Yeniköy Köyü ziyaretinde, seçmenlerin yüksek katılım sağlamalarından son derece memnun kalırken, Kadın Kolları Başkanı Arzu Patan Şirin yaptığı açıklamada “Ak Parti Doğankent İlçe Başkanımızın Rüşan Özden başkanlığında, AK Parti Kadın Kolu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle referandum seçim çalışmalarımıza Yeniköy Köyü ’ünü ziyaret ederek, seçmenlerimize yeni Anayasa paketindeki Cumhurbaşkanlığı ve hükümet sistemini anlattık. Köylü vatandaşlarımız mükemmel bir şekilde ağırladılar bizi, Tüm Dava Arkadaşlarımıza sonsuz Şükranlarımızı sunuyoruz. 16 Nisan'da tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan, tek Devlet için, Kararımız Evet” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden de yaptığı açıklama da “Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’nin geçtiğimiz hafta Giresun’a gelerek tüm ilçe teşkilatlarına verdiği start ile referandumun seçmenlere anlatılması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Geçen hafta Başbakan Yardımcımızın başkanlığında, İlimiz Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk'ün katılımları ile teşkilatlarımıza yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Burada Ak Parti İl Başkanımız Hasan Ali Tütüncü’nün yaptığı duygu yüklü konuşma ile O’nun Başkanlığında Giresun İlçe Başkanları olarak hep beraber EVET startını verdik. Her zaman olduğu gibi bu seçimlerden de teşkilat olarak yüzümüzün akı ile çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Seçmenlerimize niçin EVET demeleri gerektiğini anlatacağız, kafalarındaki soru işaretlerini aydınlatarak, aydınlık ve müreffeh bir Türkiye’nin yolunu açacağız. 16 Nisan Vatanımız için, Milletimiz için, Devletimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Bu dönüm noktası ülkemizin hak ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartacak bir nokta olacaktır. Bu referandum milletimizin Dirilişi olacaktır. Bu yüzden 16 Nisan da Kararımız Evet” ifadelerini kullandı.
 







Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.