SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

STK Başkanları Doğankent’i Konuştu

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2017 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2017 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
STK Başkanları Doğankent’i Konuştu
Doğankent’i İstanbul’un değişik bölgelerinde çeşitli dernek adı altında, birçok platformda ve STK organizasyonlarında başarı ile temsil eden dernek yöneticilerinin bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği sergilemesi memnuniyetle karşılandı.

Doğankent ve Doğankentlilerle ilgili hususları görüşmek üzere İstanbul’un Beykoz İlçesinde Kavacık Görele Pidecisi’nde akşam yemeğinde bir araya gelen İstanbul’da Doğankent’i ve köylerini başarıyla temsil eden Doğankentli STK temsilcileri, memleket meseleleri üzerinde istişarelerde bulunarak, verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Sohbetin ana konularından biri Doğankentspor olurken, Doğankent’in geleceği ile ilgili konularda ele alındı. Yemekte birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme kararı alan STK temsilcileri ayda bir sırasıyla her dernek başkanın belirleyeceği bir mekanda bir araya gelme kararı da aldı.

İlk buluşmanın gerçekleştirildiği yemeğe mazeretleri ve çeşitli nedenlerle katılamayan Doğankentli diğer dernek başkanlarının da ilerleyen aylarda bu oluşuma katılarak, Doğankent’i İstanbul ve İstanbul dışında en iyi şekilde temsil etmeleri bekleniyor.

Yemeğe; Doğankent’in Giresun Federasyonundaki temsilcisi Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Alim, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği ve Doğankentspor Kulüp Başkanı Serkan Cihan, Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ömer Türk, Doğankent Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasbi Sağlam, Doğankent Çatak Köyü Derneği Başkanı ve Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Rahman Karahan, Doğankent Çatalağaç Köyü Derneği Başkanı Orhan Şen ve Doğankent Doymuş Köyü Derneği Başkanı Zeki Şahin ve eski Doymuş Köyü Derneği Başkanı Tahsin Kabadayı katıldı.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.