SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayallerimiz Hayat Buluyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2013 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2013 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Hayallerimiz Hayat Buluyor.
Beykozlu Giresunlular Derneğinin gerek Beykoz’da gerekse İstanbul’da yaşayan Giresunluları tanıştırmak ve fikir sohbetleri düzenlemek amacıyla başlattığı Çarşamba ve Cumartesi akşamları “Pancar Çorbası Akşamı” etkinliğinin ilki dernek merkezinde yapıldı.
 
Toplantıya katılan eski dernek başkanlarından Beykoz Belediyesi encümenlerinden Salim Öztürk yaptığı konuşmada Afyon Şehitliğinin ortaya çıkarılması çalışmaları ve Kaymakdonduran Yayla Şenliği ile ilgili bilgiler verdi. Öztürk “Gurbetçi olarak geldiğimiz Beykoz’a yerleştik. Bizim çocuklarımız Giresun’a çok fazla gitmiyor. Bu da memleket ile çocuklarımız arasındaki ilişkinin kopmasını hızlandırıyor. Kuşaklar arasındaki iletişimde giderek kopuyor. Bu akşam burada yapılan etkinlik aslında bu dernekte yöneticilik yapan birçok yönetici arkadaşımın hayali idi. Ama o günün sosyal ve ekonomik koşulları bunu yapmamıza engel oldu ya da bizler gereken çabayı harcayamadık. Şimdi bu hayallerimiz hayat buluyor. Bu dernek Paşabahçe’den öteye gidemez anlayışını yıkan dernek yöneticisi arkadaşlarımızı kutluyorum.” dedi.
 

 
Dernek Başkanı Hasan Karakaya, bugünün bir başlangıç olduğunu bundan sonraki toplantılarda hem pancar çorbamızı yiyeceği hem de konusunda uzman hemşehrilerimizle fikir sohbetleri yapacağız dedi.
 
Gece Hüseyin Cendioğlu’nun kemençe dinletisi ve sohbetle devam etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.