SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülmeye Doyamayacaksınız : “Dur Bi Dakka!”

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2013 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2013 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Gülmeye Doyamayacaksınız : “Dur Bi Dakka!”

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesinde saat 15:00'de seyircilerle buluşacak olan 2 perdelik fantastik komedinin biletleri Vahit Sütlaş Sahnesi Gişesi, Lara Kozmetik ve Avni Kurutemizleme’den temin edilebilecek.
 
Apo Kaya’nın yazıp, yönettiği, Genel Koordinatörlüğünü Hülya Demirtaş’ın yaptığı 2 perdelik oyununu kadrosunda; Derya Karadaş, Bilgen Gökçen, Cengiz Okuyucu, Melina Özprodomos, Enis Aybar, Sibel Taka, Berker Kurcan, Murat Arda, Alican Yarka, Fırat Sobutay, Hüseyin Arıkboğa ve Orhan Kanalp gibi birbirinden değerli oyuncular yer alırken, Mustafa Üstündağ, Orhan Eşkin ve Yasemin Yeşilgöl’de konuk oyuncu olarak kadroda yer alıyorlar.
 
Müzik Direktörlüğünü Seçil Akın’ın yaptığı oyunun müzisyenleri ise Bağlama’da Cem Yıldız, Zurna’da Murtaza Tunç adlı sanatçılar.
 
Oyunun Görüntü Yönetmeni (Barkovizyon) Harun Berdo, Reji Asistanı Burçin Kutlu, Sahne Amiri Zelal Songül Eser, Dekor Tasarımı Sibel Taka ve Apo Kaya, Afiş Fotoğrafı Fethi Karaduman, Grafik Tasarım Burhan Felek ve Halkla İlişkiler görevlisi ise Özlem Hızır.
 
 “Dur bi Dakka!” adlı oyunun fantastik konusu ve olay örgüsüyle seyircileri eğlenceli dakikalar beklerken, oyunun konusu ise özetle şöyle; Türkücü Salim Yavaş, bir meleğin hatasıyla vaktinden evvel ölmüştür. Öbür dünyada durum anlaşılınca, Salim itiraz eder. Meleklerin Salim'i geri gönderme çabaları da sonuçsuz kalır. Çünkü; Salim'i döven mafyalar öldüğünü anlayınca cesedi parçalara ayırıp yok etmişlerdir. Olayda bir de görgü şahidi olduğunu fark eden mafyalar, bu kişinin peşine düşüp, arabayla ezip kaçarlar. Görgü şahidi olan Ayhan Kara' nın bitkisel hayata girdiğini öğrenen melekler ise, bu hatalarını telafi etmek için Salim'in ruhunu fişi çekilecek olan Ayhan' ın bedenine yerleştirmeye karar verirler. Onu öldürenlerden intikam almak ateşiyle başka bir bedene giren Salim'i bir sürpriz bekler.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.