SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doymuşlular Piknikte Coştu

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2013 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2013 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doymuşlular Piknikte Coştu
Bu yıl oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı Piknik Şöleni sabah kahvaltısı ile başladı. Pikniğe İstanbul’da yaşayan Doymuşluların yanı sıra, Sakarya (Adapazarı), Kocaeli (İzmit), Bolu ve Bursa gibi çevre illerden ve Giresun’dan gelen Doymuşluların da katılması ile yıllardır birbirini görmeyen köylüler bir araya gelerek hasret giderdi.
 
Piknik Şöleni; çeşitli etkinliklerin yanı sıra ödül töreni, yöresel sanatçıların kemençe eşliğinde sunduğu müzik ziyafeti gibi aktivitelerle gün boyu devam ederken Doymuşlular gönüllerince eğlenerek bir yılın stresini üzerlerinden atmaya çalıştı.

 
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve eski Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Tekin, Türk Telekom Eski Ankara Bölge Müdürü Recep Türk, Beykoz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Abay,MHP Beykoz İlçe Başkanı Ali Amanet, Ak Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Danışmanı İsa Sucuoğlu, AKYILDIZ Şirketler Gurubu Başkanı İsmail Akyıldız, İş Adamı Hasan Tekin, İlyas Patan, Kavacık Mah.Mutarı Yusuf Kesici, Çubuklu Mah. Muhtarı Hüsnü Kolcu ve çok sayıda Doymuşlu ile Komşuları ve arkadaşları katıldı.


 
Dernek Yönetim Kurulu tarafından; derneğe destek ve yardımlarını esirgemeyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te plaketi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve eski Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Tekin tarafından verildi.


 
Etkinliğe katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te yaptığı kısa konuşmasında; nazik davetlerinden dolayı Doymuşlulara teşekkür ederek, her zaman kapısının Doymuşlulara sonuna kadar açık olduğunu söyledi.  

 
Programa katılan; Sanatçı Yılmaz Turan, yöresel kemençe sanatçıları Turgut Tekin ve Salih Yılmaz’ın türküleri ve kemençeleri eşliğinde katılımcılar hoşça vakit geçirdi.

Daha Fazla Fotoğraf İçin TIKLAYINIZ....


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.