SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Köşger’den Doğankent’e Selam

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Vali Köşger’den Doğankent’e Selam
Sinop’un Boyabat ilçesinde HES’te elektrik teknisyeni olarak görev yapan Hüseyin Öztürk’ün, Vali Köşger’e makamında gerçekleştiği hayırlı olsun ziyareti oldukça samimi bir ortamda geçti.
 
Vali Köşger’i Doğankent’ten tanıdığını ve çok değerli bir idareci olarak hatırladığını söyleyen Öztürk, “Sayın Köşger’in Sinop Valisi olduğunu duyunca çok memnun oldum. Kendisini makamında ziyaret ettim. Yeni görevinde başarı dileklerimi ilettim. Bana, ziyaretimden dolayı çok mutlu olduğunu Giresun Doğankent’ten birisinin kendisini unutmadığı görmekten sevinç duyduğunu ifade ederek, Doğankent’te güzel anılarının geçtiğini, bundan sonra Doğankent sitelerini internetten takip edeceğini, kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Bende kendisine Doğankentliler adına teşekkür ettim.  Doğankent’te görev yaptığı arkadaşlarını unutamadığını söyleyerek Doğankent halkına selamlarını iletmemi istedi.” dedi.
 
1990 Yılında ilçe olan Doğankent’e atanan ikinci kaymakam olma ünvanına sahip olan Vali Köşger, ilçemizde 22 Mart 1994 tarihinden 25 Eylül 1996 tarihine kadar 2,5 yıl Kaymakam olarak görev yapmıştı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.