SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Görevine Kabadayı’ya Devretti

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Türk Görevine Kabadayı’ya Devretti
Beykoz-Çubuklu Mahallesi Nazım Tur Caddesinde bulunan dernek lokalinde 26 Mart Pazar günü saat 13.00 de gerçekleştirilen seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa 25 yaşındaki Hami Kabadayı seçildi.

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu sonucunda 10 yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten Ömer Türk’den 30 Mart Perşembe akşamı yönetim görevi devralan Hami Kabadayı “Mübarek bir Gece de Doğankent Çevre Köyleri Dernek Yönetim devrini arkadaşlarımızla teslim aldık Bu zamana kadar hizmet veren Ömer Başkanım ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah’ım gönüllerine göre versin Her daim yanımızda olsunlar. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Hedefimiz ve hizmetimiz her şartta aynı şekilde devam edecektir. Bütün Doğankentlilerin desteğini bekler, Hayırlı Kandiller dilerim” diye konuştu.



Uzun yıllar aynı derneğin başkanlığını yapan İstanbul Defterdarlığında Gelir Uzmanı olarak görev yapan Ömer Türk ile Beykoz Belediyesinde Zabıta Memuru olarak görev yapan Hami Kabadayı’nın listelerinin yarıştığı, gizli oy açık tasnif ile yapılan seçim de toplam 72 üye oy kullanıldı. Seçim sonucunda; 5 dönemdir başkanlık görevini yürüten Ömer Türk’ün listesi 32 oy, diğer aday eski Doymuş Köyü Dernek Başkanı Tahsin Kabadayı’nın oğlu Hami Kabadayı’nın listesi 40 oy aldı.

Yapılan seçimler sonucu derneğin yeni başkanlığına seçilen 25 yaşında ki Hami Kabadayı, aynı zamanda Giresun İli Doğankent İlçesi ve Çevre Köyleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneğinin en genç başkanı olma unvanına da sahip oldu.

Yapılan seçimler sonucunda Dernek Yönetim Kurulu üyeliklerine; Hami Kabadayı, Abdullah Öner Meral, Nuray Kabadayı, Zühtü Güvendi ve Furgan Günçaldı seçilirken, Denetim Kurulu Üyeliklerine de; Zeki Şahin, Bahadır Meral ve Rahmi Kabadayı seçildi.

Dernek organlarının seçiminden sonra bir teşekkür konuşması yapan Ömer Türk, “Çok güzel bir genel kurul oldu. Üyelerimizde demokratik haklarını kullanarak yeni başkanını seçti. Genç arkadaşların bu göreve talip olması Doğankent adına sevindirici bir olaydır. Biz 10 yıldır bu derneğe elimizden geldiği kadarıyla hizmet etmeye çalıştık. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmasına eski başkan Ömer Türk’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başlayan yeni Dernek Başkanı Hami Kabadayı da “ Amacımız derneğimizi hep birlikte yönetmek. Elimizden geldiğince üyelerimizle derneğimizi daha yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Bugün buraya gelerek gösterdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek yeni hedeflerini açıkladı.






 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.