SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözünü Cumhurbaşkanımız, Müjdesini Başkan Özden Verdi!

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden’in seçim vaatleri arasında yer alan Boynuyoğun Tüneli için yeni bir gelişme daha yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
Sözünü Cumhurbaşkanımız, Müjdesini Başkan Özden Verdi!

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden’in seçim vaatleri arasında yer alan Boynuyoğun Tüneli için yeni bir gelişme daha yaşandı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) adayı olarak Doğankent Belediye Başkanı seçilen Rüşan Özden, göreve geldiği günden itibaren ilçeye kazandırdığı önemli yatırımlara bir yenisini daha ekleyeceği müjdesi verdi.

Göreve başladığı 2019 yılından itibaren aktif ve güçlü bir yöneticilik becerisi sergileyerek, gerek ilçe genelinde gerekse ilçe dışında taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamayı başaran Başkan Özden’in yeni müjdesi Doğankent ilçesinde büyük yankı uyandırdı.

2019 yılında Belediye Başkanı seçilmeden önce açıkladığı seçim vaatlerini bir bir gerçekleştirmeyi başaran Özden, 31 Mart Pazar günü yapılacak yeni seçimler için de oldukça iddialı projelerle halkın karşısına çıktı.

Görevde olduğu süre içerisinde gerek Merkezi Bütçeden ve gerekse yerel kaynaklar marifetiyle ilçeye çok büyük yatırımlar getirmeyi başaran Belediye Başkanı Rüşan Özden’in bu dönemki mega projeleri arasında 1950 Metre uzunluğundaki “Boynuyoğun Tüneli” yer aldı.

Başkan Özden’in müjdesi sadece Doğankent İlçesinde değil Güce İlçesinde ve ilçeye bağlı; Aşağı Boynuyoğun, Yukarı Boynuyoğun, Şenyuva, Tekke Köy, Ergenekon ve civar köylerde de büyük heyecana neden oldu.

Açıkladığı tüm projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Özden’in yeni dönem seçim vaatleri içerisinde yer alan büyük projelerinin gerçekleştirilmesi noktasında da seçim öncesinde Merkezi yönetimin zirvesinden destek almayı başardı.

Uzun süredir bu proje üzerinde çalışmalar yapan Başkan Özden, ilk önce 16 Şubat tarihinde Giresun’a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a projelerini sunarak, Boynuyoğun Tüneli’nin sözünü aldığını kamuoyu ile paylaşmıştı. Özden, bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirmek üzere 8 Mart Cuma günü Giresun’a Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile de bu konuda görüşmeler yaparak, çalışmaların biran önce başlatılacağı sözünü aldığını kamuoyuna açıkladı.

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden konu ile ilgili yaptığı paylaşımda “Türkiye yüzyılında; önümüzdeki dönem için ilçemize yakışacağına ve kalkındıracağına inandığımız projelerimizi siz kıymetli vatandaşlarımızın takdirine sunuyoruz. Bu zamana kadar hayata geçirmiş olduğumuz projelerimiz ilçemize çok yakıştı. Yeni projelerimizde ilçemize çok yakışacak inşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan sözünü aldığımız; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile detaylarını görüşme imkânı bulduğumuz, Boynuyoğun Tüneli İlçemize önemli katkılar sağlayacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Facebook Paylaşımı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.