SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sönmez, Vali Şahin’e Ne Tavsiye Etmiş?

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2013 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2013 01:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Sönmez, Vali Şahin’e Ne Tavsiye Etmiş?
Kahvaltıda yaptığı konuşmada Vali Şahin, 10 Ocak’ın hem İdareciler, Mülki Amirler Günü hem de Çalışan Gazeteciler Günü olduğunu belirterek iki anlamlı günün arifesinde Giresun basınıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek “Çalışan gazeteciler bizler gibi kamu görevi yapan kişilerdir. Bizler nasıl hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyorsak sizlerde kamu adına o hizmet aşkıyla çalışıyorsunuz. Gazetecilerin, internet medyası yazarlarının fikirleri bize yol göstermesi açısından son derece önemli. Sizleri kutluyorum.” dedi.
 
Vali Şahin, Giresun’a gelmeden önce karşılaştığı eski Giresun Milletvekili Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı H.Hasan Sönmez’in kendisine ilk görüşmelerinde havaalanı, Eğribel geçidi ve çöp sorununu çözersen Giresun’un sorunlarının %80’ini çözersin dediğini ifade ederek ‘Bizde bu 3’ünüde gerçekleştiriyoruz. Şu an havaalanı hızla yapılıyor. Hava şartları iyi olursa çöp sorunu 1 ay içinde biter. Eğribel Tüneli de yakında ihaleye çıkacak. Giresun’da güzel şeyler oluyor.” şeklinde konuştu.
 
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün çalışmalarına da değinen Vali Şahin, “Valiliğimizdeki 5 arkadaş sizlere haber yetiştirmeye çalışıyor. Dile kolay senede Bin 880 haber. Arkadaşlarım ciddiyetle sizlere haber yetiştirmeye çalışıyor. Özverili çalışmalarından dolayı Müdür ve ekibini kutluyorum. 5 dilde haber yapan Valilik sitemizde bu yıl haberlere görüntülü haberde ekleyip sizlere sunacağız. Buda emek ister. Bu başarılı ekibin bununda üstesinden başarıyla geleceğine inancım tam” şeklinde sözlerini tamamladı.
 
 
Kahvaltı sonrası söz alan Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, demokrasinin olmazsa olmazı özgür hür basının, gazetecilerin bu anlamlı gününde bir arada olmalarına vesile olan Vali Şahin’e teşekkür ederek tüm meslektaşlarının Çalışan Gazeteciler gününü ve Vali Şahin ile tüm idarecilerin İdareciler gününü kutladı. Vali Şahin önderliğindeki Valilik Basın Müdürü ve ekibine de teşekkür eden Bayram, Basın müdürlüğünün çalışmalarıyla Türkiye’de Bin 880 haberle bir ilki gerçekleştirdiğini ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.
 
 
Ardından Vali Şahin, basın mensuplarının dilek ve temennilerini alıp, sorularını cevapladı.
 
Kahvaltıda; Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir de hazır bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.