SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinop’tan Doğankent’te Selam

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2013 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2013 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Sinop’tan  Doğankent’te  Selam
Doğankent’in ikinci Kaymakamı olan Vali Köşger, halk arasında unutulmayan ve sevilen kaymakamlardan biri olarak hafızalarda hala tazeliğini korurken, Doğankent’le olan bağlarını koparmayarak, her fırsatta Doğankent’in kendisinde özel bir yeri olduğunu dile getirmekte. 
  
Sinop’un Boyabat ilçesinde özel bir HES firmasında Elektrik Teknisyeni olarak çalışan hemşerimiz Hüseyin Öztürk, ziyaretiyle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamasında; Vali Köşger’in kendisini çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladığını ifade ederek “Çok güzel sohbetimiz  oldu. Sayın Valimiz Doğankent’le olan anılarından, eski günlerinden  bahsetti. Doğankent’teki  tanıdıklarını  sordu.  Doğankent’te  ne var  ne  yok,  değişti  mi diye sordu. Kendisine, Doğankent’ten  selam  getirdiğimi söyledim. O’da  bana  ‘sende  benden  selam  götür’ dedi.  Bende,  Doğankent  Gazetesi  web sitesi  aracılıyla  yollayacağımı söyledim. Bana ve Doğankentli hemşerilerine kapısının  her  zaman  açık olduğunu  söyledi. Bende kendisine bana ayırdığı zaman ve ilgisinden dolayı teşekkür ettim.” dedi. 


 
Öztürk, Vali Köşger’in yanı sıra Giresunlu hemşerimiz   Sinop  Özel  İdare   Genel  Sekreteri Orhan  Alpay’ı da makamında  ziyarete ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz hafta Giresun’da değerli dostum Giresun Özel İdare Genel  Sekreteri Mehmet  Emür’ü ziyaretim sırasında Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret edeceğimi söylemem üzerine bana Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Beye de ziyarette bulunmamı tavsiye etti. Bende kendisi ile tanışmak için makamında ziyarette bulundum. İyi ki  gitmişim. Bana,  çok  sıcak  kanlı ve hoşgörülü  davrandı. Sohbetimiz esnasında, Mehmet Emür’ün   çok iyi  biri olduğunu  Giresun  için  güzel  hizmetler  yaptığından  ve kendisi ile sürekli  görüştüğünden  bahsetti. Tanıştığımıza memnun olduğunu, kapısının her zaman açık olduğunu ve istediğim zaman kendisine ziyarete gelebileceğimi söyledi.” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.