SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçim Öncesi Kahvaltıda Buluştular

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2013 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2013 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Seçim Öncesi Kahvaltıda Buluştular
23 Mart Pazar günü yapılacak olan olağan üstü genel kurul öncesinde SMS sistemi ile üyelerini kahvaltıya davet eden dernek yönetim kurulu kahvaltıda görüş alışverisinde bulundu.
 
Doğanket Gazetesi muhabirinin sorularını yanıtlayan dernek başkanı Ömer Türk “Bu kahvaltıyı seçim öncesi yatırım olarak planlamadık. Zaman zaman üyelerimizle bir araya gelerek dostluk va kaynaşmayı sağlamaya çalışıyoruz. Yapacağımız faaliyetlerle ilgili de SMS sistemimize kayıt olan üyelerimize bilgi mesajları gönderiyoruz. 8 mart kadınlar gününde yaptığımız etkinliğe katılımın az olması Doğankentli kadınlarımızın dernekçilikten çok uzak olduğunu göstermektedir. Derneğimizde kadınlarımızın daha fazla görev almaları, daha etkin olmalarını elbette istiyoruz. Kadınlarımızdan gelecek her türlü teklif ve öneriye açığız.” dedi.
Kahvaltı sırasında katılımcıların eleştirilerine aynı şekilde katıldığını belirten Türk, dernekçiliğin katılımla, özveriyle yapıldığını belirterek kendilerine gelen her türlü projenin hayata geçirilmesi konusunda yönetim kurulu olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
 
Seçimle ilgili sorularımızı yanıtlamak istemeyen Ömer Türk, derneğimize üye olup seçme ve seçilme hakkına sahip her üyenin yönetim listesi oluşturarak demokratik kurallar çerçevesinde seçime girebileceğini, elinden geldiği kadarıyla Doğankent derneğini ve doğankentlileri yalnız bırakmamaya çalıştığını ve bundan sonrada çalışacağını söyledi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.