SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahi! Kim Doğruyu Söylüyor?

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2014 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2014 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Sahi! Kim Doğruyu Söylüyor?
Biz yaptığımız haberlerde belgelerimizi somut olaylara ve sonradan çürütülmeyecek delillere dayandırırken, malum kişiler anlaşılması 5 dakika sürmeyecek yalanlarına kendi siteleri üzerinden devam ederek, güya sitemizin haberlerinin gerçeklerle ilgili olmadığını ispat etmeye çalışmaktadırlar.
 
GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR!
 
Halbuki ilk önce daha önceki haberlerini yalanladığımız haberlere cevap vererek kendilerini aklamaları (ki bu mümkün değil çünkü işleri yalan ve iftira!) gerekirken, okuyucuların dikkatini dağıtmak ve başka yöne çekmek için zaman kaybetmeden başka bir yalan haber ortaya atmaktadırlar.
 
Kendi sitelerinde bizim bir haberimize karşılık yaptıkları haberde “onlarda geçmişte Adalet ve Kalkınma Partisi’ne Ak Parti yerine AKP demişler” tarzında ki haberleri ve güya bu haberlerine kaynak olarak gösterdikleri nereden alındığı belli olmayan haberin, sitemizle ilgisi olmadığını delilleri ile ispat etmemize rağmen kendi haberlerinin doğru olduğunu kanıtlamak yerine başka bir yalan haberle gündem değiştirmeye çalışmaktadırlar.
 
Bizim sitemizde onlar için yayınladığımız “iftiracı ve şantajcılar iş başında” başlıklı haberimizde kendileri ile ilgili onlarca iddia varken hepsini görmezden gelerek cevap vermemişler ki yine verecek cevapları olmadığını biliyoruz, onun yerine tek bir başlıktan yola çıkarak yine sitemize çamur atmaya, bizlerin yalan söylediğimizi ima etmeye gayret göstermişlerdir.
 
ESKİYİ BIRAK! 9 ARALIK TARİHLİ HABERİMİZE CEVAP VERİN…
 
Malum kişilerin kendi sitelerinde bugün yayınladıkları “Sizce kim doğru söylüyor?” başlıklı haberde 1 Ağustos 2013 tarihinde sitemizde yayınlanan “Tarı, Gazetesine Sahip Çıktı” haberinden yola çıkarak dün bizim “iftiracı ve şantajcılar iş başında” başlıklı haberimizin yalan olduğunu iddia etmişler. Halbuki birçok başlıktan oluşan haberimizin sadece ‘SİTEMİZDE “AKP” YAZAN BİRÇOK HABER VAR DİYOR BİR TANE GÖSTEREMİYOR!’ başlığı altında ki “…Kaldı ki bizim sitemizin geçmişteki imtiyaz sahibi AK Partinin Doğankent ilçesindeki en güçlü muhalifi MHP İlçe Başkanı İsmail Tarı idi…” kısmını ele alarak sitemizin imtiyaz sahibinin İsmail Tarı olmadığını ispat etmeye çalışmış! Zaten biz sitemizin imtiyaz sahibinin İsmail Tarı olmadığını "...geçmişteki imtiyaz sahibi..." diyerek belirtmiştik. Algılamasında bir sorun var diye düşünmekteyiz.(Resim-1)

İlgili Metnin aslı alttadır.
 Resim-1

SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR “SİTEMİZİN SAHİBİNİN KİM OLDUĞU KÜNYEMİZDE MEVCUTTUR”
 
Burada kullandığımız “…geçmişteki imtiyaz sahibi…” cümlesinden ne anladığını veya haberlerimizin ne kadarını anlayabildiğini sorgulayamayacağız ancak bizim sitemizin imtiyaz sahibinin kim olduğunu anlamak için whois bilgilerine gerek yoktur. Sitemizin her sayfasının en altında “KÜNYE” yazan bir bölümümüz vardır (Resim-2). Oraya tıklayan herkes sitemizin kime ait olduğunu kolayca anlayabilecektir. Yine kendi haberlerinde whois bilgilerindeki telefon numarasından sitenin gerçek sahiplerinin tespit edilebileceği ima edilerek “ismi bizde saklı” gibi komik cümleler kurmaya çalışmış ama zaten onun ima etmeye çalıştığı isim de sitemizin “KÜNYE” bölümünde “Site Kurucusu” olarak verilmiştir. Zaten bu künye bilgilerinin son halini almasındaki amaç ta daha önceleri de bu tür iddialarla, arkasında şu var? Önünde bu var? tarzı haberlere ilişkin dedi-koduları önlemek içindi. Çünkü o zamanlarda malum site sürekli sitenin künyesindeki isimlerle ilgili mide bulandırıcı haberler yapmaktaydılar. Bunu önlemek için onların görmek istediği ismi oraya “SİTE KURUCUSU” olarak yazdık.

İlgili görsel alttadır.
 
Resim-2

NİYE ESKİDEN YAPTIĞIMIZ GİBİ KÜNYE BİLGİLERİMİZİ DEĞİLDE WOHİS BİLGİLERİNİ BELGE OLARAK SUNMA GAYRETİ GÖSTERDİNİZ.
 
Şimdi de KÜNYE’den bahsetmeden whois yani domain ve hosting bilgilerinin yer aldığı herkesin ulaşabileceği bilgileri ön plana çıkartarak kafa karışıklığı yapmaya çalışmaktadır. İddialarının doğru olabilmesi için KÜNYE ile WHOIS bilgilerinin farklı olması gerekir! İkiside aynı ise buradaki yalan nedir? Sitemizin 30.01.2014 tarihinden itibaren İsmail Tarı ile ilişkisi kalmadığı zaten kendi paylaştığı whois bilgilerinde mevcuttur. Ağustos 2013 yılındaki haberi kaynak göstererek Ocak 2014 tarihinden itibaren Doğankent Gazetesi ile hiçbir bağı kalmayan İsmail Tarı’yı nasıl ilişkilendirdi anlayamadık. Kaldı ki bizim de sitemizin imtiyaz sahibi İsmail Tarı’dır diye bir iddiamız yoktur. Haberimizde de “geçmişteki imtiyaz sahibi” ifadesi malum kişinin geçmişle bugün arasında bağ kuramayacak kadar cahil (veya bilinçli iftiracı) olduğunun göstermektedir.   

İlgili görsel alttadır.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.