SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden’in Mutlu Günü

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2015 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2015 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden’in Mutlu Günü
Doğankent Spor Kulübü Kurucu Başkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı, Giresun DSİ 226.Şube Müdürlüğünden emekli Giresun Günlüğü ve Doğankent Haber adlı internet haber sitelerinin imtiyaz sahibi Yusuf Özden ve Giresun Devlet Hastanesinde Hemşire olarak görev yapan Neriman Özden, bu hafta kızı Derya Özden’i evlendiriyor.
 
Aynı zamanda Giresun Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mustafa Sarı’nın da ablasının kızı olan Derya Özden, Giresun Merkez Boztekke Köyünden Adil (Merhum) ve Ayla Taş çiftinin oğlu Yalçın Taş ile hayatlarını birleştirecek.
 
Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü Misafirhanesinde 5 Şubat Perşembe günü saat 19.00 da yapılacak olan kına merasiminin ardından 6 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Batlama TOKİ yanında bulunan Sevdam Düğün Salonunda Düğün merasimi yapılacak.

Özden, "Düğün hazırlıkları telaşesi arasında ulaşamadığımız, davetiyeleri hazırlarken gözden kaçabilme ihtimali olan veya davetiyesini gönderdiğimiz halde kendisine bir şekilde ulaşmama ihtimali olan tüm tanıdık ve dostlarımızı bu mutlu günümüzde aramızda görmekten memnuniyet duyacağız." dedi.
 
Doğankent Haber İmtiyaz Sahibi Yusuf Özden’i tebrik eder, çocuklarına sağlıklı,mutlu ve saadet dolu hayırlı uzun ömürler dileriz.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.