SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden’den Müdür Hemşehrilerine Ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden’den Müdür Hemşehrilerine Ziyaret
Giresun ilinde değişik kurumlarda üst düzey görevlerde bulunan Doğankentli genç kamu görevlilerini makamlarında ziyaret eden Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, bir süre karşılıklı sohbet ederek ilin ve ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
İlk olarak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sarı’yı ziyaret eden Başkan Özden, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında son yıllarda ilimizde yüksek sayıda işçi istihdamının sağlanmasında, bunların il merkezi ve ilçelere dağıtımında başta siyasiler olmak üzere kurumlarla sağladığı uyumlu çalışmaların takdirle karşılandığını söyleyerek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Emin Karahan’ı da ziyaret eden Özden, Doğankent’in eğitim sorunları ve yapılması gereken çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.
 
Başka Özden, Doğankentli hemşehrilerini ziyaret çerçevesinde son olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü de Müdür Yardımcısı Erdal Ünlü ve Şube Müdürü Özgün Şengül’ü de ziyaret ederek bir süre karşılıklı sohbet etti.
 
Başkan Özden, ilçenin sorunlarının çözümü için il ve ilçede bulunan kurum amirleri ve çalışanları ile sıkı bir diyalog içerisine girerek sorunların çözüme kavuşturulması için gayret gösterdiklerini ifade ederek “Bu çalışmalarımız sırasında Doğankentli bürokratlarımız ve kamu görevlilerimiz ile de istişarelerde bulunarak çalışmalarımızın hakkında desteklerini talep ettik” dedi.


 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.