SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medyada Giresun'un Gündemi "Harşit Vadisi" Oldu

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Medyada Giresun'un Gündemi "Harşit Vadisi" Oldu
Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Başkan Yardımcısı İbrahim Balcıoğlu, platform üyeleri Abdullah Öner Meral, Aydın Kömürcü ve Hüseyin Şenel Odacı'nın katıldığı "Medyada Giresun" adlı programın bu haftaki konukları Giresun Şeyh-Musa Ataköy Deneği Başkanı Sayın Aytaç Akkaya Ve Spor Komisyonundan Takım Sorumlusu Sayın Orhan Çırak oldu.
Pazar günleri canlı olarak Kanal 28'de Giresun Medya Platformu'nun hazırlayıp sunduğu "Medyada Giresun" adlı programa katılan Şeyh-Musa Ataköy Deneği Başkanı Sayın Aytaç Akkaya ve Orhan Çırak programda Gazetecilere ve izleyicilere Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.  Köy sorunlarını gündeme getiren Başkan Akkaya, Köy kuruluşunu ve Şeyh Musa'nın kim olduğunu anlatarak izleyicileri aydınlattı. Köy yollarına özellikle değinen başkan, yetkililerimizden özellikle rica ediyorum, köy yollarımız içler acısı bir durumda yollarımızın yapılmasını istiyoruz dedi. Sayın Orhan Çırak ise Spor Komisyonu olarak gençleri bir araya getirmenin gayretinde olduklarını, bu amaçla gençlere önem verirliğini, Giresun Federasyonunca düzenlenen Dernekler arası Futbol Turnuvalarına Şeyh Musa Ataköy futbol takımı ile sürekli katıldıklarını,  önemli dereceler alıp iki kez turnuvada Şampiyon olan sporcularını tebrik etti.
Telefonla Canlı yayına katılan Giresunlu Kamu Çalışanları Derneği Başkanı Mustafa Remzi Koru, STK'ların Kültürel faaliyetlerinin yanında Ekonomik faaliyetlere daha fazla ağırlık vermeleri gerektiğini belirtti. Harşit Vadisinin önemini ve Giresun için ne anlam ifade ettiğini ve önemle bu konu üzerinde durulmasının gerektiğinden bahseden Başkan Koru, Harşit Vadisinin I.Dünya savaşında Ruslarla yapılan savaştaki önemine değinip,  Günümüzde Harşit Vadisinin yeterince anlatılmadığını hatırlatarak, Giresun Medya Platformu aracılığı ile Gündem olmasını sağladı.  
I. Dünya savaşında Ruslar Harşit Vadisini neden geçemedi? Haftaya Kanal 28 Canlı yayında "Medyada Giresun" Programında.
Her hafta pazar günleri Kanal 28'de canlı olarak 11,30 ile 13,30 saatleri arasında yayınlanan "Medyada Giresun" adlı programa, sizler kahvaltınızı yaparken mesaj ve e-mail yolu ile ya da canlı yayına bağlanarak, Giresun ile ilgili taleplerinizi ve düşüncelerinizi iletebilir, programa sizlerde katılabilirsiniz.
 
Hüseyin Şenel Odacı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.