SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manav Ahmet Bayram Hayata Tutunamadı

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Manav Ahmet Bayram Hayata Tutunamadı
 İlçede uzun yıllardır Manavlık yapan Ahmet Bayram, 10 Temmuz Pazar sabahı manav dükkânına sebze ve meyve almak için Görele ilçesinde çıktığı TIR’ın üzerinden dengesini kaybederek yere düşmesi sonucunda başından ağır yaralandı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Bayram, acil olarak Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Bayram’ın kafasından aldığı darbe sonucu beyin kanamasına bağlı travma geçirdiği belirtilerek yoğun bakımda tedavisi devam ederken, hayata tutunması için hastane personeli yoğun bir çaba gösterdi.

Olayın meydana geldiği andan itibaren ailesi, yakınları ve sevenleri de yoğun bakım ünitesi önünden bir an ayrılmayarak, dualarını eksik etmediler.

Yoğun bakım ünitesine bağlı olarak yaşama tutunmaya çalışan Ahmet Bayram’ın dün akşam (10.07.2016) saatlerinde bir ara kalbinin durduğu ve doktorların müdahalesi sonucunda tekrar hayata döndürüldüğü bilgisi yayılırken, sağlık durumu ile yakından ilgilenen hastane çalışanları tıbbi yönden yapılması gereken müdahalelerin en üst düzeyde yapıldığını ancak hastanın tedaviye cevap vermediği bugün (11.07.2016) saat 15.30 sularında son nefesini verdiğini söylediler.

Bayram, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılacak otopsisinin ardından toprağa verilmek üzere Doğankent’e getirilecek.

Merhum Ahmet Bayram’ın 12 Temmuz Salı günü Doğankent Merkez Ulu Cami de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yenimahalle (Hakallı) Mahallesinde bulunan Halıköse Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Merhuma Allah’tan rahmet ailesine, esnaf arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz…

İrtibat: Uğur BAYRAM (Oğlu) – Telf: 0545 884 95 00




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.