SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Köroğlu Çalışmaları İzledi

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2015 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2015 00:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Köroğlu Çalışmaları İzledi
Kaymakam Köroğlu, ilçede etkili olan ve yüksek kesimlerde 1-1,5 metreye ulaşan kar kalınlığı karşısında Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) çalışanlarını teyakkuza geçirerek kısa sürede yolların ulaşıma açılmasını sağladı.
 
İlçenin Çatak Köyü ana yolu karayolları ağında olmasına rağmen, karayollarının etkisiz kalması üzerine bu köydeki yolların açılması için yapılan karla mücadele çalışmalarını Kaymakamlık imkanları ile gerçekleştiren Kaymakam Köroğlu, ilçenin 8 köyünde olumsuz hava şartlarına rağmen yolların kısa sürede açılmasını sağlayarak büyük bir başarı örneği sergiledi.
 
Çalışmalara bizzat nezaret eden Kaymakam Köroğlu, gittiği köylerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek acil ihtiyaçların karşılanması için yetkililerden gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
 
Hafta sonu da çalışmalarına ara vermeden devam eden Doğankent KHGB karla mücadele ekibi, KHGB Müdürü Murat Dede nezaretinde kısa sürede 3 adet iş makinasıyla 6 köy yolunun tamamen, Doymuş Köyü yolunun da kısmen açılmasını sağladı. İlçede 1-2 km yol ağı olan Yeniköy Köyünün yolunun da hafta sonu açılarak, ilçede yeni haftaya kapalı köy yolu bulunmadan girilmesi planlanıyor.
 
Kaymakam Köroğlu’nun incelemeleri sırasında; Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, Doğankent KHGB Müdürü Murat Dede ve Doğankent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Öztürk de hazır bulundu.

Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ve İGM ve İl Encümen Üyesi Fatma Dil, yüksek kesimlerde kar kalınlığının 1-1,5 metreyi aşaması nedeniyle Doğankent İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) nin elinde bulunan tek iş makinası ile karla mücadele yapılmasının günlerce süreceğinin ve yetersiz kalınacağının farkına varılması üzerine Giresun İl Özel İdaresinden ilçeye bir JSB ve bir büyük kepçe olmak üzere iki tane daha takviye iş makinesi gönderilmesini sağladı.
 
Doğankentli vatandaşlar karla mücadele çalışmalarından duydukları memnuniyeti bizzat Kaymakam Köroğlu ve ekibine iletirken birçok Doğankentlinin de sosyal medya üzerinden memnuniyetlerini belirttiği görüldü.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.