SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Karanfil’e Veda Gibi İftar

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2013 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2013 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Karanfil’e Veda Gibi İftar
Düzenlenen iftar programına; Doğankent Kaymakamı Bilgehan Karanfil, Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahin Aydın, İlçe Müftüsü Mustafa Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Şirin, İlçe Nüfus Müdürü Yüksel Alaca, SYDV Müdürü Süleyman Öztürk, KHGB Müdürü Murat Dede, Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Alaaddin Bayram, kurum ve kuruluş yetkilileri ile köylüler ve çok sayıda davetli katıldı.

 
İftar programı öncesi Çatak Köyü Muhtarı Turan Karahan tarafından, Kaymakam Karanfil'e ilçeye ve köylerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaket takdim edildi.
 

 
Düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan Kaymakam Karanfil; Ramazan Ayı’nın kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı kutlu bir ay olduğunu belirterek, iftar programına gösterilen yoğun ilginin Çatak Köyü ve Doğankent’teki birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi olduğunu söyledi. Karanfil, Doğankent’te çalışmaktan dolayı duyduğu mutluluğu da dile getirerek görev yerinin değişmesi nedeniyle kısa süre sonra ilçeden ayrılacağını belirterek vatandaşlardan helallik istedi.
 

 
Kaymakam Karanfil, Doğankent’ten ayrılma bile burayı unutmasının mümkün olmadığı söyleyerek birçok ilki burada yaşadığını, dünyanın en güzel duygularından biri olan babalık duygusunu burada yaşadığını, ilk asli kaymakamlık görevini burada yaptığını daha birçok nedenlerden dolayı Doğankent’in kendisinde her zaman ayrı bir yeri olacağını dile getirdi.



Fotoğraflar : Seyit GÜVENDİ
 
(Fotoğraf Katkılarından Dolayı Harşit Vadisi İmtiyaz Sahibi Seyit GÜVENDİ'ye Teşekkürler...)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.