SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Karanfil’den Veda Hazırlığı

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2013 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2013 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Karanfil’den Veda Hazırlığı
21 Şubat 2011 tarihinde Doğankent Kaymakamı olarak ataması yapılan Kaymakam Karanfil, İçişleri Bakanlığı’nın son kaymakam ve vali yardımcıları atama kararnamesi ile Aksaray ili Sarıyahşi Kaymakamı olarak atandı.
 
Doğankent Kaymakamlığına ise Niğde Kaymakam Adayı Uğur Köroğlu atandı.
 
Karanfil, Doğankent’te görev yaptığı 2,5 yıl içerisinde birçok ilke imza atarken, kurum çalışanları ve Doğankent halkı ile uyumlu çalışmaları da ilçede her zaman takdirle karşılandı.
 
İlçenin sorunlarının çözümü için her kesimle uyumlu çalışma içerisinde bulunmaya özen gösteren Kaymakam Karanfil, birçok alanda destek vermesi gereken kişi ve kurumlarca yalnız bırakılmasına rağmen görevde bulunduğu süre içerisinde, iyi işlere imza attı.
 
Bunların başında; Doğankent’e Meslek Yüksek Okulu Açılması, Doğankent-Oyraca Köy Yolu bağlantısının yapılması, Akıllı Çocuklar Bakımlı Sınıflarda Projesi ve Köylere çocuk parkı yapılması gibi ilçeye ivme kazandıracak hizmetleri bulunurken, KÖYDES kapsamında köylerde yapılan çalışmaları da yetersiz ödeneğe rağmen bizzat takip ederek en fazla iş yapılacak şekilde tamamlama başarısı gösterdi.
 
Doğankent halkı, her platformda Doğankentlilerin yanında olmaya çalışan reklamdan çok iş yapmasıyla tanınan Kaymakam Bilgehan Karanfil’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.