SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Ekinci’den Yol Yapım Çalışmalarına Sıkı Takip!

Doğankent Kaymakamı Cafer Ekinci, 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen selden etkilenen köy yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Ekinci’den Yol Yapım Çalışmalarına Sıkı Takip!

Kaymakam Ekinci, beraberinde; AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dede, MHP İlçe Başkanı Zeki Akbulut, İl Genel Meclis Üyesi Muttalip Patan ve Hayati Bayram, KHGB Müdürü Murat Dede, Doymuş Köyü Muhtarı Enver Temiz ve Karayolları kontrolörleriyle birlikte Doymuş Köyü ve Çatalağaç Köyü yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel felaketi sonrasında yolları ulaşıma kapanan 218 köyden biri olan Doymuş Köyü’nün vasıta yolu büyük bir tahribata uğramış, yaşanan afetin boyutunun büyük olması nedeniyle, afetin yaralarının sarılması için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, AFAD Başkanlığının kanalıyla köy adına hatırı sayılır bir ödenek aktarılarak, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl çalışmalara başlanmıştı.

Zaman zaman Köy Muhtarı Enver Temiz ve köylülerin, aktarılan ödeneğin hoyratça ve belli noktalara gereğinden fazla imalat yapılarak harcandığına yönelik şikâyetleri ve yeterli ödeneğin gönderilmesine rağmen afet sonrası meydana gelen hasarların giderilmeden çalışmaların sonlandırılacağı endişesine henüz tatmin edici bir cevap verilememesine karşılık İlçe Kaymakamı Ekinci’nin olaya el atması köylüler arasında memnuniyetle karşılandı.

Yine, geçtiğimiz aylarda İlçenin Çatalağaç Köyü’nde yol genişletme çalışmaları sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu kapanan köy yolunun ulaşıma açılması için yapılan çalışmaları da yakından takip eden ve yerinde inceleyen Kaymakam Ekinci, yolun bayram öncesinde kontrollü olarak ulaşıma açılmasında üstün gayreti ve emeği olanlara teşekkür etti.

Kaymakam Ekinci, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği köy yollarının en kısa sürede daha emniyetli ve konforlu hale getirilmesi için takip ve incelemelerin devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.