SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Ayvat, Her Yerde

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2017 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2017 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Ayvat, Her Yerde
Göreve geldiği günden itibaren halkın içerisinde, halkın sorunları ile birebir ilgilenen Kaymakam Ayvat, “Yol Medeniyettir” sözünü haklı çıkarırcasına ulaşım sorunları ile de birebir ilgilenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta ilçeyi etkisi altına alan ve kalınlığı 1-2 metreyi geçen yoğun kar yağışının ardından köy ve mahalle yollarının açılması için karla mücadele ekiplerine talimat veren Kaymakam Ayvat, eğitim-öğretimde ikinci yarıyılın başlamasından önce tüm yolların açık tutulmasını sağlayarak, ulaşımda ve eğitimde aksamaya izin vermedi.

Köy ve mahalle yollarının açılmasının ardından, ilçede sık sık terör olayları ile gündeme gelen Yaşmaklı-Ağaçbaşı Barajının güvenliğini sağlayan görevlilerin nöbet değişiminde ulaşım zorluğu çekmemesi için Kavraz Yayla yolunun baraj gövdesine kadar vasıta yolunun açık tutulmasını sağlayarak, güvenlik konularına da hassasiyet göstermektedir.

Yer yer 2-3 metre kalınlığında kar birikintilerini bulunduğu Kavraz Yayla yolunda gerçekleştirilen kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Ayvat, karla mücadele ekiplerine kolaylıklar dileyerek, çalışmalarında dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Göreve başlayalı bir ay olmadan ilçenin sorunlarına vakıf olmak için kamu çalışanları ve yöre halkı ile uyumlu bir diyalog sergileyen Kaymakam Ayvat, işlerin hızlı ve güvenli bir şekilde ilerlemesinde önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

İlçede öncelikli olarak, eğitim, ulaşım, sağlık ve güvenlik konularında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Ayvat “İlçenin sorunlarını çözmek, devam eden projelerin tamamlanmasını ve yeni projeler hazırlanmasını sağlamak için ilçedeki dinamiklerle birlikte, ilçeyi doğrudan ilgilendiren ilçe dışındaki dinamikleri de harekete geçirerek sonuca ulaşmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirirken de ilçe halkının önceliklerini ve beklentilerini de göz önünde bulundurmaya özen gösteriyoruz” dedi.








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.