SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'nın deprem simülatörüne, Bursa'da ziyaretçi akını

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2012 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2012 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Karşıyaka'nın deprem simülatörüne, Bursa'da ziyaretçi akını
Karşıyaka Belediyesi’nin Deprem Simülatörü, Bursa’da ziyaretçi akınına uğradı. 24. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı'nda sergilenen simülatörde uygulamalı bilgi alan Bursalılar, deprem anını tüm gerçekliğiyle yaşayabilmek için adeta kuyruğa girdi.
Fuarın ilk gününde itibaren yoğun ilgi gören Deprem Simülatörü'nün ziyaretçileri arasında Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sadri Kartal ile Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç de vardı. Karşıyaka Belediyesi bünyesinde kurulan Arama Kurtarma ekibinden simülatörle yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kartal ile Ödünç, depreme karşı gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Karşıyaka Belediyesi’ni kutladı.
Karşıyaka Belediyesi fuara, başta Başkan Yardımcısı Kamuran Türkün olmak üzere Destek Hizmetleri Müdürü Necdet İleri, Temizlik İşleri Müdürü Ertan Eray, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İlker Erol, Park ve Bahçeler Müdürü Nurcan Geçmen, Veterinerlik İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı ve memurlar Haluk Cemal Ökten, Vahit Faik Erdem, Emine Birbudak, Duran Koç ile katıldı.
Fuarda belediyelerin ihtiyaçlarına yönelik birçok stant olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Kamuran Türkün, “Çok geniş kapsamlı bir fuar. Halkımıza daha çabuk hizmet götürebilecek birçok yeni teknolojiye ulaştık. İş makinaları, park ve bahçe ekipmanları, arama kurtarma ambulansı, havuzlar, ışıklandırma sistemleri, yeni pazar stantları ve şelaleler gördük. Bunları değerlendirip en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.