SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabadayı Terfi Etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2012 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2012 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kabadayı Terfi Etti.
Kuruluşundan bugüne kadar Giresun DSİ 226. Şube Müdürlüğü görevini uzun yıllar başarı ile yürüten Doğankentli hemşerimiz Bahtiyar Kabadayı, görevini layıkıyla yerine getirmenin ve yapmış olduğu başarılı çalışmaların karşılığını terfi olarak aldı.
 
Giresun’a 1998 yılında kurulan DSİ 226. Şube’nin kurucu Müdürlüğüne atanan Kabadayı, Giresun’da DSİ nin yapması gereken çok iş olduğunun bilincinde çalışmalarını sürdürerek her yıl bir önceki yıldan daha fazla iş yaparak, DSİ 22 Bölge Müdürlüğü ile iyi ilişkiler kurarak Giresun’a daha fazla yatırım gelmesini sağladı.
 
Giresun’un her ilçesinde her deresinde Taşkın Koruma, Dere Islahı, Araç ve Yaya Köprüsü, Menfez ve Sulama Gölet’i yapımlarındaki takdire değer çalışmalarının yanı sıra ayrıca Giresun DSİ 226. Şube Müdürlüğü idari ve sosyal tesislerin inşaatını başlatarak Giresun’a kalıcı bir hizmeti daha kazandırdı.
 
Kabadayı, Şube Müdürlüğü görevindeki üstün çabaları ve yapmış olduğu başarılı çalışmaların sonucu DSİ’nin en büyük Bölgelerinden olan Konya Bölgesine, Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı.
 
Kabadayı’nın en kısa zamanda yeni görevine başlaması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.