SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Federasyon İlk Toplantısını Yaptı

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2012 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2012 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Federasyon İlk Toplantısını Yaptı
Toplantıda federasyonun önümüzdeki dönemdeki hedefleri masaya yatırıldı. Bu hedeflerin başında İstanbul’da tüm Giresunluları çatısı altında toplayabileceği Giresun Kültür Merkezi ve yurt içinde, yurt dışında yapılacak organizasyon ve sosyal yardımlar başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu.

Giresun Federasyonunun yeni Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri sırasıyla;

Hasan Turan, Mehmet Kuğu, Av. Ahmet Dikbaş, Faruk Aydın, Hasan Ekmen, Coşkun Çalık, Sebahatdin Kayas, Ali Âlim, Temel Kahveci, Mustafa Eren, Ali Bilir, Ömer Yavuz, Abdullah Akgün, Ömer Özkaya, Av. Hakan Arif Ayık, Mustafa Coşkun, Ali Faik Biçer, Muhterem Memiş, Ahmet Karasakal, Selçuk Bayram, Av. Necip Kibar, Fuat Kuş, Avni Aydın, Abdullah Yümsel, Yaşabey Kalebaşı, Haydar Öncü, Hikmet Tekiroğlu, Serkan Cihan, Av.Remzi Aydın, Ayhan Arslan, Birol Kardaş, Halil Gedik, Ömer Uzun, Engin Güner, Yücel Kısa, Engin Yıldırım, Yalçın Özdemir, Suna Özbayram, Temel Bilecen, Dr. Mustafa Karadeniz,

Denetim Kurulu Üyeleri,

Veysel Ekmen, Salih Kaçır, Prof.Dr. İbrahim Balcıoğlu, Ahmet Demiray, İhsan Yüksel, Recep Dönmez.

Görevlendirmenin yapıldığı toplantıda; Mehmet Kuğu Başkan vekilliğine, Mustafa Coşkun bürokrasi ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcılığına, Hasan Ekmen sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcılığına, Faruk Aydın Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına, Ali Bilir Araştırma, Geliştirme, eğitim ve kültürden sorumlu başkan yardımcılığına, Abdullah Akgün Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcılığına, Muhterem Memiş Muhasip-mali işler ile ilgili başkan yardımcılığına, Av Hakan Arif Ayık Genel sekreter, asil ve yedekte bulunan diğer yönetim kurulu üyeleri ise ilgi, deneyim ve birikimlerine göre çeşitli alanlarda komisyonlar oluşturularak görev dağılımı yapıldı. Daha sonra federasyon yönetiminin toplu halde fotoğraf çekilmesinin ardından toplantı son buldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.