SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOYMUŞLULAR 11. KEZ BİR ARADA

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
DOYMUŞLULAR 11. KEZ BİR ARADA
11 yıldır pikniklerini Çavuşbaşı Doğa Restaurant’ta düzenleyen Doymuş Köyü Derneği, Doymuşluların yanısıra, Çatalağaç ve Kanyaşlıları da bir araya getirdi.

Piknik programı için emek verenlere plaket verilen etkinlikte satılan kalemlerle “boş yok derneğine katkı sağla” etkinliği ile 400’e yakın hediye dağıtıldı.

Dernek Başkanı Zeki Şahin “Amacımız yılda bir kez bile olsa köylülerimizle, hemşehrilerimizle, komşularımızla bir araya gelip sohbet etmek, bir günü birlikte geçirmek. Burada sadece doymuşlular yok. Şadılılar, Kanyaşlılar, komşularımız ve dostlarımız var. Hem derneğimize katkı sağlamak hem de bir arada bir gün geçirmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar derneğimize katkı sağlayan tüm dostlarımıza, eski yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Piknik programına katılan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk sahneden yaptığı selamlama konuşmasının ardından piknik alanındaki tüm masaları gezerek katılımcıları selamladı.

 

Kemençe Sanatçısı Hüseyin Cendoğlu ile Melike Demirbağ sahne aldı. Mavikaradeniz televizyonu tarafından yapılan çekimler, bant yayını olarak yayınlanacak.

 

Doymuş Köyü Pikniğine Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Beykozlu Giresunlular Derneği Genel Koordinatörü Salim Öztürk, Beykozlu Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Hayrullah Usta, Hasan Karakaya, Ahmet Okumuş, Abdullah Öner Meral, Adem Arslan, Kamil Temiz; Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ömer Türk, Ali Şen; Çatalağaç Köyü Derneği yönetim kurulu üyesi Orhan Şen, Güvenlik Köyü Derneği Başkanı Ali Patan, CHP Beykoz İlçe Yönetimi adına Temel Karadeniz, Canşah Yılmaz, Cem Dükel, Süleyman Demirtaş, Günyüzü ve Üçtaş Köyleri Derneği Başkanı Mustafa Boz, yönetim kurulu üyeleri Muhittin Kaya ve Bayram Çak katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.