SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentliler Bilgehan Karanfil’i Ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2013 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2013 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentliler Bilgehan Karanfil’i Ağırladı
Doğankent ve Çevre Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Türk ve Başkan Yardımcısı Yunis Meral ile Doymuş Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tahsin Kabadayı Kaymakam Bilgehan Karanfil ve Doğankent’ten birlikte geldiği ekibine İstanbul’un nezih mekanlarından biri olan Çubuklu 29’da akşam yemeği verdi.
Yemekte Kaymakam Karanfil ve ekibi Doğankent’in genel sorunları, Doğankent’teki çalışmaları, karşılaştıkları güçlükler ile ilgili dernek başkanlarına bilgi verdi ve çözüm konusunda STK ların işbirliğine her zaman ihtiyaç duyulacağının altını çizdi.

Yemek sonrası Dernek merkezine gelerek buradaki Doğankentlilerle sohbet eden Kaymakam Karanfil, burada da Doğankentlilere Doğankentin genel sorunları ve ne yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verdi.

Karanfil, “Üç yıldır Feshane’de yapılan Giresun Günlerine katılmak için Doğankent’ten buraya geliyorum. Buradaki Doğankentlilerin de feshanedeki standı yalnız bırakmaması, katılımıyla buradaki çalışmalara destek vermesi önemli. Bu nedenle buradaki Doğankentlileri Feshane’de yapılacak Giresun Günleri’ne katılmaya ve Doğankent standını şenlendirmeye davet ediyorum.” dedi.

Şadıhaber editor A. Öner Meral’in “Sayın Kaymakamım biz Doğankent’in kültürel değerlerinin belgesel yapılarak bölgemize has halk oyunlarının Doğankent adına kayıt altına alınmasını istiyoruz. Bu konuda çeşitli çalışmalarımız oldu. Bu konuda üreteceğimiz bir projeye kaymakamlık olarak destek olurmusun? ya da böyle bir projeyi siz başlatırmısınız?” diye sordu.

Karanfil, “Benim Doğankent’te çok az zamanım kaldı. Keşke daha once böyle bir proje ile bize gelebilseydiniz mutlaka destek verirdik. Ama yinede böyle bir çalışmayı başlatabiliriz.” dedi.

Kaymakam Bilgehan Karanfil’in Doğankent ve Çevre Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyareti toplu çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.