SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOĞANKENT YOLUNDA KAZA: 2 ÖLÜ!

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2015 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2015 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
DOĞANKENT YOLUNDA KAZA: 2 ÖLÜ!
Alınan bilgilere göre; 31 Ağustos Pazartesi günü Tirebolu ilçesine bağlı Kuzgun Köyü sınırları içerisinde bulunan Doğankent-Tirebolu Karayolu güzergahında Kuzgun altı diye tabir edilen mevkiide meydana gelen kazada, araçta bulunan bir kadın yolcu ile yol kenarında fındık harmanında bulunan bir kadın öldü.
 
Görgün tanıklarının anlattığına ve yetkililerin verdiği bilgilere göre; Tirebolu istikametinden gelip, Doğankent istikametine doğru seyir halinde bulunan Ferhat Çelik'e ait 28 M 8514 Plakalı Minibüs, sürücüsü Turgut Korkmaz'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçtikten sonra, Ak Parti Tirebolu eski İlce Başkanı Enver Yiğit’e ait yol kenarında bulunan fındık harmanına girdiği bildirildi.


 
Kaza sonucunda; harmanda bulunan Osman Yiğit’in eşi Esma Yiğit ve minibüste bulunan Güce İlçesi Boynuyoğun Köyünden çevresinde kuş lakabı ile tanınan Mehmet Korkmaz’ın kızı Gamze Korkmaz hayatını kaybederken, kazada minibüste bulunan bir kişi de yaralanarak tedavi altına alınmıştır.



 
Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken bazı görgü tanıklarının ifadesine göre aracın lastiğinin patlaması sonucunda şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ileri sürülürken, bazı görgü tanıkları da şoförün alkollü olabileceğini iddia etti. Kazanın olduğu mevkide yaşayan çevre sakinleri ise aynı yerde daha önce de 5-6 defa kaza olduğunu, burada bulunan virajın mutlaka düzeltilmesi gerektiğini söylerken, bu kesimde yolun tünele alınması ile kazaların önüne geçilebileceği dile getirildi.


 
FOTO : Gelevara Deresi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.